Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Juha Pulli

Juha Pulli, Kitman AS

Juha Pulli on nimitetty 1.5.2008 eestiläisen Kitman AS:n Sales Manageriksi.
Aikaisemmin Juha Pulli on työskennellyt myymäläsisutusalalla mm. Itab Kaluste Oy:n ja OVH Cart Oy:n palveluksessa.
Seppo Toivanen jatkaa edelleen Kitman AS:n country managerina.

Ilmoitettu 15.5.2008

 

Uusimmat

Yrjötapio Kivisaari

Yrjötapio Kivisaari, Lapland Hotel Oulu

Lapland Hotel Oulun hotellinjohtajaksi on nimitetty 1.6.2015 alkaen YO-merkonomi, AMK opettaja Yrjötapio Kivisaari, 48. Hän on aikaisemmin toiminut viihdekeskus Flamingon toiminnanjohtajana. Hänellä on myös laaja kokemus johtotehtävistä hyvinvointialalla Suomessa ja Pietarissa.

Ilmoitettu 24.4.2015

 
Janne Mönkkönen

Janne Mönkkönen, Lapland Hotel Tampere

Lapland Hotel Tampereen hotellinjohtajaksi 11.5.2015 alkaen on nimitetty restonomi, eMBA Janne Mönkkönen, 41. Hän on aikaisemmin toiminut Sokos Hotelleissa hotelli- että ravintola-alan tulosvastuullisissa esimiestehtävissä.

Ilmoitettu 24.4.2015

 
Ilkka Liimatainen

Ilkka Liimatainen, Humap Software Oy

Kehittämiskonsultti Ilkka Liimatainen (KTM) on nimetty Humap Software Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2015 alkaen. Humap Software rakentaa ohjelmistopalveluita hajautetun työn tarpeisiin.

Ilmoitettu 24.4.2015

 
Terhikki Rimmanen

Terhikki Rimmanen, Humap Consultation Oy

Organisaatiokonsultti Terhikki Rimmanen (KM) on nimetty konsultointi- ja valmennusyritys Humap Consultation Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2015 alkaen.

Ilmoitettu 24.4.2015

 
Sanna Toijonen

Sanna Toijonen, R-Kioski Oy

KTM Sanna Toijonen on nimitetty R-kioski Oy:n Business Manageriksi vastuualueenaan sähköiset palvelut. Aiemmin hän toimi markkinointipäällikkönä Nokia Oy:ssä.

Ilmoitettu 24.4.2015

 
Anu Heikkilä

Anu Heikkilä, R-Kioski Oy

KTM Anu Heikkilä on nimitetty R-kioski Oy:n Business Manageriksi, vastuualueenaan elintarvikkeiden, delituotteiden ja kahvin myynnin kehittäminen. Aiemmin hän toimi Vaasan Oy:ssä markkinoinnin ja tuotteistonhallinnan eri tehtävissä.

Ilmoitettu 24.4.2015

 
Kim Möller

Kim Möller, R-Kioski Oy

Kim Möller on nimitetty R-kioski Oy:n kauppapaikkapäälliköksi. Aiemmin hän toimi Nilson Group AB:n ja Bianco Finlandin maajohtajana Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.

Ilmoitettu 24.4.2015

 
Niko Lassila

Niko Lassila, R-Kioski Oy

Tradenomi Niko Lassila on nimitetty R-kioski Oy:n Pohjois-Suomen aluepäälliköksi. Hänen vastuullaan on myyntialueen kehitys. Aiemmin hän toimi myyntijohtajana Talenom Oy:ssä.

Ilmoitettu 24.4.2015

 
Pauliina Brusi

Pauliina Brusi, R-Kioski Oy

KTM Pauliina Brusi on nimitetty R-kioski Oy:n talousjohtajaksi. Aiemmin hän toimi talousjohtajana Instru optiikka Oy:ssä.

Ilmoitettu 23.4.2015

 
Samuel Weber

Samuel Weber, R-Kioski Oy

KTM Samuel Weber on aloittanut R-kioski Oy:n Chief Controllerina, vastuualueenaan R-kioski Oy:n sisäinen laskenta ja R-kioski kauppiaiden taloudellinen raportointi ja tuki. Aiemmin hän toimi Artek Oy:n talous- ja operatiivisessa johdossa sekä Lindex Oy:n sisäisen laskennan tehtävissä.

Ilmoitettu 23.4.2015

 
Katariina Strandman

Katariina Strandman, MainIdea Oy

MainIdean vastuualueita on täsmennetty 1.4.2015 seuraavasti:

KTM Katariina Strandman toimii edelleen toimitusjohtajana. Katariinalla on vahva kokemus käytännönläheisestä tutkimustoiminnasta ja konsultoinnista yritysten liiketoiminnan kehittämiseksi. Katariina on työskennellyt Sales Energy- ryhmässä vuodesta 2006.

Ilmoitettu 23.4.2015

 
Anna Saraste

Anna Saraste, MainIdea Oy

KTM Anna Saraste on nimitetty tutkimusasiantuntijaksi. Anna on tutkimustiedon keräämisen ja analysoinnin vahva ammattilainen.

Ilmoitettu 23.4.2015

 
Petri Munkki

Petri Munkki, MainIdea Oy

Petri Munkki on nimitetty asiakaskokemusjohtajaksi. Petrillä on taito kasvattaa asiakasymmärrystä ja tuoda se strategisesta sparrauksesta osaksi yritysten päivittäistä tekemistä sekä tulosta.

Ilmoitettu 23.4.2015

 
Kirsi Niiranen

Kirsi Niiranen, MainIdea Oy

KTM Kirsi Niiranen on nimitetty tutkimuspäälliköksi. Kirsi luo tutkimuksen tuottamasta tiedosta johtamisen työkalun, jota on helppo hyödyntää arjen tekemisessä ja myynnin kehittämisessä. Kirsillä on kyky kiteyttää oleellinen.

Ilmoitettu 23.4.2015

 
Panu Erola

Panu Erola, MainIdea Oy

MBus Panu Erola on nimitetty asiakkuuspäälliköksi. Panu on kokenut projektipäällikkö ja käytännönläheisten tutkimusten ja mittausten kehittäjä. Panulla on lisäksi pitkä ja monipuolinen valmentajatausta.

Ilmoitettu 23.4.2015

 
Sivut:1 2 3 4 5 6 ... 2251 EdellinenSeuraava

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 27.4.2015)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2