Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Kauko Airos, Onninen Oy

Kauko Airos on nimitetty 1.4.2008 alkaen tekniseksi myyjäksi toimipaikkanaan Lahti.

Ilmoitettu 9.5.2008

 

Uusimmat

Eeva Takeda

Eeva Takeda, Onninen Oy

Eeva Takeda on nimitetty tuoteryhmäassistentiksi 1.4.2009 alkaen toimipaikkanaan Vantaan Kolohonka.

Ilmoitettu 30.4.2009

 

Gernard Le Gargean, OlapCon

DI Bernard Le Gargean (36) on nimitetty OlapConin kansainvälisistä asiakkaista vastaavaksi konsultiksi 16.2. 2009 alkaen.

Ilmoitettu 30.4.2009

 

Mika Hurskainen, OlapCon Oy

OlapConin perustaja insinööri Mika Hurskainen (35) jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Ilmoitettu 30.4.2009

 

Heikki Penttinen, OlapCon Oy

OlapCon Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.4. 2009 alkaen nimitetty DI Heikki Penttinen (32). Penttinen on aiemmin työskennellyt yhtiön myyntijohtajana.

Ilmoitettu 30.4.2009

 
Raimo Lehtiö

Raimo Lehtiö, Oy Scan-Auto Ab

Oy Scan-Auto Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1. syyskuuta 2009 alkaen DI Raimo Lehtiö, 51. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Markku Lipsonen jää eläkkeelle elokuun lopussa.
Syyskuun alussa Scanian liiketoiminnot Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa yhdistetään uuteen liiketoimintayksikköön. Raimo Lehtiö toimii myös tämän yksikön johtajana.

Ilmoitettu 30.4.2009

 
Kimmo Sipilä

Kimmo Sipilä, Map Suomi Oy

Kimmo Sipilä on nimitetty Map Suomi Oy:ssä myyntipäälliköksi vastuualueenaan VisCom-tuotteet eli suurkuvatulosteet. Aikaisemmin hän on toiminut yhteyspäällikkönä PixMill Oy:ssä
ja sitä ennen yksityisyrittäjänä vastaavien tuotteiden parissa. Sipilä työskentelee Map Suomen Helsingin toimipisteestä käsin.

Ilmoitettu 30.4.2009

 

Camilla Lammivaara, Novartis Finland Oy

YTM Camilla Lammivaara on nimitetty 14.4.2009 alkaen lääkeyritys Novartis Finland Oy:n henkilöstöjohtajaksi. Hän on aikaisemmin toiminut Vaisalan henkilöstöpäällikkönä.

Ilmoitettu 30.4.2009

 

useita, Suomen Messut

Suomen Messujen näyttelytoimintaan on perustettu uusi näyttelyryhmä 7, joka erikoistuu koulutukseen, kasvatukseen ja kulttuuriin liittyvien messutapahtumien tuottamiseen. Ryhmän vastuualueeseen kuuluvat jatkossa Helsingin kirjamessut, Helsingin musiikkimessut, opetusalan tapahtuma Educa, jatkokoulutustapahtumat Studia ja JobForum, lapsiperheiden tapahtuma Lapsi-messut, pienoismallitapahtuma Model Expo sekä lemmikkitapahtuma PetExpo.

Uuden näyttelyryhmä 7:n näyttelyryhmäpäälliköksi on nimitetty KTM, tekn. yo Maria Niemelä (kuvassa), joka on työskennellyt tätä ennen Suomen Messuissa muun muassa myyntipäällikkönä.

Näyttelyryhmään 7 on nimitetty myyntipäälliköiksi Soile Rautiainen ja Erja Rämänen, näyttelykoordinaattoreiksi Pauliina Arvela ja Tytti Kärkkäinen ja tiedottajiksi Vilja Perttola ja Taira Sjöblom-Tallus. Kaikki uuteen näyttelyryhmään nimitetyt henkilöt siirtyvät tehtäviinsä näyttelytoiminnan sisältä.

Ilmoitettu 30.4.2009

 
Teppo Kurki

Teppo Kurki, Oy IT Mill Ltd

DI Teppo Kurki, 27, on nimitetty ohjelmistosuunnittelijaksi. Kurki työskentelee sekä asiakasprojekteissa että IT Mill Toolkit -tuotteen testausryhmässä. Hän siirtyi IT Mill Oy:n palvelukseen Turun yliopiston IT-laitokselta Dtv-group –tutkimusryhmästä.

Ilmoitettu 30.4.2009

 
Teemu Simenius

Teemu Simenius, Suomen Metsästäjäliitto

Tuotekehitysinsinööri Teemu Simenius, 30, on nimitetty 1.5.2009 alkaen Suomen Metsästäjäliiton järjestöpäälliköksi. Simenius on aiemmin toiminut Suomen Jousimetsästäjäin Liiton puheenjohtajana.

Ilmoitettu 30.4.2009

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 23.4.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2