Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Johan Ånäs, Oy IT Mill Ltd

FM Johan Ånäs on nimitetty ohjelmistosuunnittelijaksi. Hän on aiemmin osallistunut eri projekteihin Åbo Akademissa opintojensa ohella. Ånäs työskentelee pääosin IT Mill Toolkit -käyttöliittymätuotteeseen pohjautuvissa asiakasprojekteissa.

Ilmoitettu 8.5.2008

 

Uusimmat

Erkki Franssila

Erkki Franssila, Aktia Pankki Oyj

FK Erkki Franssila on 2.2.2009 alkaen nimitetty laskenta-asiantuntijaksi Aktia Pankki Oyj:n sisäisen laskennan yksikköön.

Ilmoitettu 22.4.2009

 
Pasi Johansson

Pasi Johansson, Aktia Pankki Oyj

KTM Pasi Johansson on 2.2.2009 alkaen nimitetty laskenta-asiantuntijaksi Aktia Pankki Oyj:n sisäisen laskennan yksikköön.

Ilmoitettu 22.4.2009

 
Mikko Kuusilehto

Mikko Kuusilehto, Peikko Finland Oy

DI, Mikko Kuusilehto on nimitetty 1.4.2009 alkaen Peikko Finland Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän on aikaisemmin toiminut saman yrityksen palveluksessa maajohtajana ja projektipäällikkönä. Hän vastaa toiminnastaan suoraan Peikko Groupin toimitusjohtaja Raimo Lehtiselle.

Ilmoitettu 22.4.2009

 
Pirjo Jääskeläinen

Pirjo Jääskeläinen, Johtamistaidon Opisto JTO ry

Insinööri Pirjo Jääskeläinen on nimitetty kehittämispäälliköksi 1.3. Yrityskohtainen kehittäminen –tulosyksikköön Kirkkonummen toimipisteessä. Hän on aiemmin toiminut toimitusjohtajana ViloSohvi Oy:ssä ja sitä ennen kehittämisasiantuntijana Johtamistaidon Opistolla.

Ilmoitettu 22.4.2009

 
Rauno Juha Ensio Logrén

Rauno Juha Ensio Logrén, Johtamistaidon Opisto JTO ry

FM Rauno Juha Ensio Logrén on nimitetty kehittämisasiantuntijaksi 2.1. Alueelliset tutkinnot -tulosyksikköön Oulun toimipisteessä. Hän on aiemmin toiminut asiantuntija- ja johtotehtävissä kasvu- ja kansainvälistyvissä yrityksissä.

Ilmoitettu 22.4.2009

 
Antti Mähönen

Antti Mähönen, Johtamistaidon Opisto JTO ry

VT Antti Mähönen on nimitetty kehittämispäälliköksi 1.3. Avoimet johtamisohjelmat –tulosyksikköön Kirkkonummen toimipisteessä. Hän on aiemmin toiminut toimitusjohtajana Terveyspalvelualan Liitossa.

Ilmoitettu 22.4.2009

 
Michaéla Gotthardt

Michaéla Gotthardt, Johtamistaidon Opisto JTO ry

KTM Michaéla Gotthardt on nimitetty ohjelmakoordinaattoriksi 1.2. Avoimet johtamisohjelmat -tulosyksikköön Kirkkonummen toimipisteessä. Hän on aiemmin toiminut kehityspäällikkönä
Aktia Pankki Oyj:ssä.

Ilmoitettu 22.4.2009

 

Anja Kuoppa, Nora Paulasto, PP-Viestintä Oy

PP-Viestintä Oy:ssä viestintäkonsultiksi on nimitetty Anja Kuoppa ja viestintäassistentiksi Nora Paulasto.

Ilmoitettu 22.4.2009

 
Suvi-Päivikki Romero Gotor

Suvi-Päivikki Romero Gotor, Johtamistaidon Opisto JTO ry

Yo-merkonomi Suvi-Päivikki Romero Gotor on nimitetty kehittämisassistentiksi 12.1. Alueelliset tutkinnot –tulosyksikköön Kirkkonummen toimipisteessä. Hän on aiemmin toiminut TietoEnator Oyj:n konsernihallinnossa johdon assistenttina.

Ilmoitettu 22.4.2009

 
Juha Lehtola

Juha Lehtola, Suomen Teollisuussijoitus Oy

Diplomi-insinööri Juha Lehtola on aloittanut sijoituspäällikkönä valtion pääomasijoitusyhtiössä, Suomen Teollisuussijoitus Oy:ssä. Lehtolan toimenkuvaan Teollisuussijoituksen suorien kasvusijoitusten tiimissä kuuluvat sijoituskohteiksi sopivien kasvuyritysten arviointi ja sijoituspäätösten valmistelu.

Ennen Teollisuussijoitukseen siirtymistä Lehtola työskenteli sijoitusjohtajana tanskalaisessa pääomasijoitusyhtiössä Nordic Venture Partnersissa sekä kotimaisessa Aura Capital Oy:ssä sijoituspäällikkönä

Ilmoitettu 22.4.2009

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 20.4.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2