Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Riitta Patja, Nordea

Riitta Patja nimitetty 1.5.2008 alkaen Savo-Karjalan aluejohtajaksi.

Ilmoitettu 8.5.2008

 

Uusimmat

Vesa Pollari

Vesa Pollari, Kotipizza Oyj

eMBA, restonomi Vesa P. Pollari on nimitetty Kotipizza Oyj:n operatiiviseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hänen vastuualueeseensa kuuluu seitsemällä eri alueella toimivien aluepäälliköiden työn ohjaus ja tukeminen, ketjun koulutustoiminta, sekä uusien franchiseyrittäjien rekrytointi. Kotipizza Oyj:n alue-, koulutus- ja rekrytointipäälliköt raportoivat hänelle.

Vesa P. Pollari on toiminut aiemmin muun muassa Business Managerina Suomen Nestle Oy:ssä sekä Suomen ja Baltian Country Managerina, aluejohtajana ja myynti- ja markkinointipäällikkönä Oy Selecta Ab:ssä. Lisäksi hän on toiminut ravintola-alan johto- ja päällikkötehtävissä alan eri yrityksissä.

Ilmoitettu 4.5.2009

 
Anne Laine

Anne Laine, Sampo Rahastoyhtiö Oy

Anne Laine on nimitetty Sampo Rahastoyhtiö Oy:n toimitusjohtajan sijaiseksi 23.3. alkaen. Hän toimii myös Sampo Rahastoyhtiön hallintojohtajan tehtävässä.

Ilmoitettu 4.5.2009

 
Tommi Paananen

Tommi Paananen, Aidon Oy

Tommi Paananen on nimitetty Test Engineeriksi tehtävänään AMR-järjestelmien testaaminen.

Ilmoitettu 4.5.2009

 
Veli Savolainen

Veli Savolainen, Aidon Oy

Veli Savolainen on nimitetty Software Engineeriksi tehtävänään AMR-järjestelmien tuotekehitys.

Ilmoitettu 4.5.2009

 
Timo Nirhamo

Timo Nirhamo, Aidon Oy

Timo Nirhamo on nimitetty 1.4.2009 alkaen tehtävään Vice President, Development and Service. Hän vastaa tuotekehityksestä ja asiakaspalvelusta. Timo siirtyi Aidonille Jydacom Oy:n ja Buildercom Oy:n tuotekehitysjohtajan tehtävästä.

Ilmoitettu 4.5.2009

 

useita, Insta DefSec Oy

Insta DefSec Oy:n Network Centric Operations -liiketoimintayksikössä on tehty seuraavat nimitykset:

Kimmo Nevalainen Test Engineer, Lauri Nieminen ohjelmistosuunnittelija, Miia Niittymäki vanhempi ohjelmistosuunnittelija, Juha Korhonen Software Engineer, Olli Lammi Senior Software Architect, Johanne Pulla Software Engineer, Hanna Rautiainen taloushallinnon assistentti, Petri Riipinen Senior Software Architect, Eeva Seppä Test Engineer, Kari Uusitalo Senior Project Manager.

Weapon Systems Integration -liiketoimintayksikössä Tuomas Uusikauppila on nimitetty hankintapäälliköksi ja Tuuli Saario on nimitetty Controlleriksi.

Ilmoitettu 4.5.2009

 

useita, Psycon Oy

Seniorikonsultit Eeva Joki (PsM, psykologi), Minna Kauppi (PsM, psykologi,KM) ja Tommi Lehtinen (PsM, psykologi) Helsingin toimistosta sekä seniorikonsultti Tea Pietilä (PsM, psykologi) Oulun toimistosta on kutsuttu partnereiksi.
Lisäksi Psyconin Helsingin toimistossa on tehty seuraavia nimityksiä:
Aiemmin sihteerinä toiminut tradenomi Satu Karvonen on nimitetty asiakkuuskoordinaattoriksi. Hän vastaa asiakkuudenhallinnasta ja laskutuksesta.
Aiemmin IT-koordinaattorina toiminut Sari Kohtala on nimitetty ICT Manageriksi. Hänen vastuullaan ovat yrityksen ICT- ja turvallisuusasiat.
Tradenomi Maria Sharp on nimitetty sihteeriksi. Hän vastaa vastaanoton palveluista sekä puhelinvaihteen hoidosta.
Aiemmin kehittämiskoordinaattorina toiminut KTM, BBA Terhi Aho on nimitetty henkilöstökonsultiksi Johtamisen kehittämisen yksikköön. Konsultoinnin lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluvat Psycon Oy:n markkinoinnin koordinointi sekä sisäiset henkilöstöasiat.

Ilmoitettu 4.5.2009

 

Anssi Rajanen, Kiilto Oy

Tradenomi Anssi Rajanen on nimitetty 1.4.2009 lähtien Rakennustarvikeosaston myyntiedustajaksi Uudenmaan alueelle.

Ilmoitettu 4.5.2009

 

Heikki Timonen, Serres Oy

KTM Heikki Timonen on nimitetty talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 14.4 alkaen.
Hän on aiemmin toiminut Exel Oyj:n group controllerina.

Ilmoitettu 4.5.2009

 
Ida Toikka-Everi

Ida Toikka-Everi, Eckerö Line Oy Ab

Ida Toikka-Everi on nimitetty Helsinki–Tallinna-reitillä liikennöivän Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Ida Toikka-Everi on aikaisemmin toiminut Superseacat Oy:n kaupallisista toiminnoista vastaavana johtajana sekä johtoryhmän jäsenenä. Ennen Superseacatia hän oli Silja Linen palveluksessa erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä yli kymmenen vuotta.

Ida Toikka-Everi aloittaa Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtajana 8. toukokuuta.

Ilmoitettu 4.5.2009

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 23.4.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2