Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Kristiina Harenko

Kristiina Harenko, Asianajotoimisto Borenius & Kemppinen Oy

Suomen tunnetuimpiin tekijänoikeuden ja immateriaalioikeuksien asiantuntijoihin lukeutuva asianajaja, varatuomari Kristiina Harenko on nimitetty B&K:n Senior Advisoriksi. Hänen osaamistaan ovat media- ja viestintäalan oikeudelliset kysymykset, tekijänoikeus, tavaramerkit ja verkkotunnukset sekä EU-oikeus. Harenko on jo ennen nimitystään Senior Advisoriksi toiminut B&K:n Media & Entertainment -praktiikan vetäjänä. Uudessa tehtävässään hän tulee vahvistamaan ja täydentämään erityisesti B&K:n media- ja viestintäalan praktiikkaryhmän sekä B&K:n oikeudenkäyntipraktiikan eri osaamisalueiden asiantuntemusta.

Ilmoitettu 1.10.2008

 

Uusimmat

Leena Pulkkinen

Leena Pulkkinen, Mediatalo ESA

DI Leena Pulkkinen on aloittanut asiakkuuspäällikkönä monimedia -myyntiryhmässä 11.8.2014. Tehtävässään Pulkkinen vastaa B2B - asiakkuusprosessin kehittämisestä, sekä myynti- ja asiakastyöstä medialiiketoiminnan yritysasiakkuuksissa.

Ilmoitettu 22.8.2014

 
Tommi Vilja

Tommi Vilja, Mediatalo ESA

Myyntipäällikkö Tommi Vilja on nimitetty myyntiryhmän päälliköksi monimedia -myyntiryhmään. Vastuullaan Viljalla on myyntiryhmän ohjaaminen, monikanavaisen ratkaisumyynnin kehittäminen sekä myynti- ja asiakastyö.

Ilmoitettu 22.8.2014

 
Jenni Grandell

Jenni Grandell, Mediatalo ESA

MBA Jenni Grandell on nimitetty medialiiketoiminnan myynti- ja markkinointijohtajaksi. Grandell vastaa kuluttajamyynnistä, mediamyynnistä, markkinoinnista ja analytiikasta sekä kuluttaja-asiakaspalvelusta.

Ilmoitettu 22.8.2014

 
Petteri Ruotsalainen

Petteri Ruotsalainen, Mediatalo ESA

Verkkopäällikkö Petteri Ruotsalainen on nimitetty toimituspäälliköksi. Tehtävässään Ruotsalainen johtaa toimituksen työskentelyä ja sisällöntuotantoa.

Ilmoitettu 22.8.2014

 
Katja Louhema-Santasärkkä

Katja Louhema-Santasärkkä, Corporate Spirit CS Oy

Katja Louhema-Santasärkkä (VTM) on nimitetty tutkimusjohtajaksi Espoon toimistolle vastuunaan etenkin kansainväliset henkilöstötutkimukset ja niiden hyödyntäminen. Hän on aiemmin toiminut Corporate Spiritillä tutkimuspäällikkönä.

Ilmoitettu 21.8.2014

 
Pekka Järveläinen

Pekka Järveläinen, Opteam

Pekka Järveläinen on aloittanut Opteamin ICT-toimialan asiakkuusjohtajana. Järveläinen on toiminut aiemmin Atean johtoryhmässä vastuullaan ratkaisumyynnin ja tarjooman kehityksen johtaminen.

Ilmoitettu 21.8.2014

 
Minna Huru

Minna Huru, Opteam

Minna Huru on aloittanut Opteamin asiantuntijapalveluiden asiakkuusjohtajana. Huru toimi aiemmin toimitusjohtajana TenPro Consulting Oy:ssä, jonka liiketoiminnan Opteam osti kesäkuussa 2014. Hurulla on pitkä kokemus psykologiverkoston johtamisesta sekä monipuolinen konsulttitausta rekrytoinnin ja kehittämisen tehtävistä erityisesti johtamisen ja esimiestyön alueilla.

Ilmoitettu 21.8.2014

 
Kirsi Ranta

Kirsi Ranta, Logomo Oy

FM Kirsi Ranta on nimitetty Turussa toimivan kulttuurin ja luovan talouden tapahtumakeskus Logomon toimitilapäälliköksi. Hän on toiminut aiemmin Logomossa koordinaattorina.

Ilmoitettu 21.8.2014

 
Minna Slotte

Minna Slotte, Arla Oy

ETM Minna Slotte on nimitetty myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 18. 8. alkaen. Minnan vastuulla on vähittäiskaupan ja Foodservice-myynnin johtaminen ja kehittäminen.

Ilmoitettu 21.8.2014

 
Tiina Oksala

Tiina Oksala, Helsingin Yrittäjät

Helsingin Yrittäjien toimitusjohtajana on aloittanut 1.8. oikeustieteen kandidaatti Tiina Oksala. Hän siirtyy tehtävään Erikoiskaupan Liiton toimitusjohtajan tehtävästä.

Ilmoitettu 21.8.2014

 
Minna Santala

Minna Santala, Ilmarinen

OTK Minna Santala on nimitetty henkilöstöpäälliköksi 1.9. alkaen.

Ilmoitettu 20.8.2014

 
Ilkka Pakkala

Ilkka Pakkala, Ilmarinen

LT, työterveyshuollon erikoislääkäri Ilkka Pakkala on nimitetty apulaisylilääkäriksi 1.8. alkaen.

Ilmoitettu 20.8.2014

 
Peter Hamberg

Peter Hamberg, Ilmarinen

Ekonomi Peter Hamberg on nimitetty 11.8. alkaen aluepäälliköksi asiakkuudet-linjalle, toiminta-alueinaan Pohjanmaa ja Keski-Suomi.

Ilmoitettu 20.8.2014

 
Anu Varis

Anu Varis, Logomo Oy

Anu Varis on nimitetty Turussa toimivan kulttuurin ja luovan talouden tapahtumakeskus Logomon markkinointi- ja myyntipäälliköksi.
Logomoon hän siirtyy Muumimaailman myyntipäällikön ja tapahtumatoimisto Lataamon projektipäällikön tehtävistä.

Ilmoitettu 20.8.2014

 
Heikki Luoma

Heikki Luoma, Kaleva Oy

Heikki Luoma on nimitetty Kaleva Oy:n digitaalisen liiketoiminnan kehitysyksikön päälliköksi 4.8.2014. Hän on viimeksi työskennellyt Deveteam Oy:ssä projektipäällikkönä.

Ilmoitettu 20.8.2014

 
Sivut:1 2 3 4 5 6 ... 2135 EdellinenSeuraava

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 23.8.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2