Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Mika Berg

Mika Berg, Canal Digital Finland Oy

Mika Berg on nimitetty Canal Digital Finland Oy:n myyntipäälliköksi vastuualueenaan radio/tv-kanava ja marketit. Hän on aiemmin toiminut myynti- ja asiakkuustehtävissä Elisalla.

Ilmoitettu 25.4.2008

 

Uusimmat

Nina Holmström, HRM Partners Oy

KTM Nina Holmström on nimitetty assistentiksi. Hän on toiminut viimeksi tätä ennen assistenttina Nokia Oyj:ssä.

Ilmoitettu 28.4.2009

 

Ulla Kittilä, HRM Partners Oy

KTM Ulla Kittilä on nimitetty talouskoordinaattoriksi. Hän siirtyy tehtävään projektipäällikön tehtävistä Mobidiag Oy:stä.

Ilmoitettu 28.4.2009

 

Maija-Liisa Virolainen, HRM Partners Oy

KTM Maija-Liisa Virolainen on nimitetty avustavaksi valmentajaksi HRM Partnersin Career Service Centeriin. Hän on tätä ennen toiminut kouluttajana NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Ilmoitettu 28.4.2009

 

Päivi Kähkönen, HRM Partners Oy

PsM Päivi Kähkönen on nimitetty valmentajaksi. Hänen tehtäviinsä kuuluvat leadership coaching, muutosvalmennukset sekä uudelleensijoittumisohjaus.
Hän on työskennellyt tätä ennen Pro Avenue Oy:ssä asiakasvastuullisena HR-asiantuntijana ja -konsulttina rekrytointi- ja henkilöstönkehittämistehtävissä.

Ilmoitettu 28.4.2009

 

Virva Rasmussen, HRM Partners Oy

KTM Virva Rasmussen on nimitetty valmentajaksi. Hän tekee leadership coachingia yksilö- ja ryhmävalmennuksina sekä johtoryhmä- ja esimiesvalmennuksia ja muutosjohtamisen valmennuksia.
Virva Rasmussen on työskennellyt UPM-Kymmenessä kehitys- ja johtotehtävissä useita vuosia Suomessa ja ulkomailla, viimeksi konsernin strategisen kehityksen päällikkönä kotimaassa.

Ilmoitettu 28.4.2009

 

Nina Fagerroos, HRM Partners Oy

Nina Fagerroos on nimitetty avustavaksi valmentajaksi HRM Partnersin Career Service Centeriin. Hän on työskennellyt assistenttina HRM Partnersissa vuodesta 2000.

Ilmoitettu 28.4.2009

 

Jyrki Viitanen, Vuokrakontti Oy

Jyrki Viitanen on nimitetty myyntiosastolle tekniseksi myyjäksi vastuualueenaan konttien myynti ja erikoisratkaisut. Hän on aikaisemmin toiminut RTV-yhtymässä ja tullut yhtiön palvelukseen v. 2008

Ilmoitettu 28.4.2009

 

Nina Kulokorpi, Vuokrakontti Oy

Nina Kulokorpi on nimitetty vuokraustoiminnan tuotepäälliköksi 1.4. alkaen.Hän on toiminut aikaisemmin konttivuokrauksen myyntineuvottelijana ja aloittanut yhtiön palveluksessa v. 2004

Ilmoitettu 28.4.2009

 

useita, Insta Automation Oy

Insta Automation Oy:n Suunnittelu-liiketoimintayksikön Kokonaistoimitukset-yksikössä suunnitteluinsinööreiksi on nimitetty Arttu Ylinen, Asko Kujala ja Jussi-Pekka Leppänen.

Ilmoitettu 28.4.2009

 

Leena Hannonen, Sweco Industry Oy

Leena Hannonen on nimitetty 1.3.2009 alkaen suojelujohtajaksi (oto).

Ilmoitettu 28.4.2009

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 16.4.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2