Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Pekka Tuominen

Pekka Tuominen, Auratum Kiinteistöt Oy

Hallintojohtajaksi ja partneriksi on nimitetty KTM Pekka Tuominen. Hän vastaa Auratum Kiinteistöjen ja sen hallinnoimien kiinteistöpääomarahastojen hallinnosta ja taloushallinnosta.
Hän on aiemmin toiminut Auratum Kiinteistöt Oy:ssä hallintopäällikkönä.

Ilmoitettu 23.5.2012

 

Uusimmat

Tiina Hakala

Tiina Hakala, Workspace Oy

Sisustusarkkitehti SIO ja muotoilija Tiina Hakala on nimitetty Workspacen tiiminvetäjäksi. Hän luotsaa sisustussuunnittelutiimiä, jossa jokaisella työntekijällä on omat vastuualueensa. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme entistä joustavammin.

Ilmoitettu 22.5.2015

 
Martta Suurpää

Martta Suurpää, Workspace Oy

Sisustusarkkitehti SIO Martta Suurpää on nimitetty Workspacen tiiminvetäjäksi. Hän luotsaa sisustussuunnittelutiimiä, jossa jokaisella työntekijällä on omat vastuualueensa. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme entistä joustavammin.

Ilmoitettu 22.5.2015

 
Mikko Virtaneva

Mikko Virtaneva, Workspace Oy

Mikko Virtaneva on nimitetty nuoremmaksi työympäristön kehittämisen asiantuntijaksi. Mikko on valmistumassa Aalto-yliopistosta diplomi-insinööriksi kiinteistötalouden puolelta, pääaineenaan kiinteistöjohtaminen, sivuaineena tuotantotalous.

Ilmoitettu 22.5.2015

 
Laura Puskala

Laura Puskala, Workspace Oy

Laura Puskala on nimitetty nuoremmaksi työympäristön kehittämisen asiantuntijaksi. Laura on valmistunut Aalto-yliopistosta diplomi-insinööriksi kiinteistötalouden puolelta, pääaineenaan kiinteistöjohtaminen, sivuaineena kestävä kehitys.

Ilmoitettu 22.5.2015

 
Tiina Nyrökorpi

Tiina Nyrökorpi, Workspace Oy

YTM Tiina Nyrökorpi on nimitetty Workspacen muutosjohtamisen ja työympäristön kehittämisen asiantuntijaksi. Hänellä on vankka kokemus eri toimialoilla toimivien yritysten organisaatio-, toimintatapa- ja yrityskulttuurin muutoshankkeista. Hän tulee auttamaan asiakkaitamme heidän tavoitteissaan uudistaa sisäisiä toimintamalleja ja sitä kautta yrityskulttuuria.

Ilmoitettu 22.5.2015

 
Tarja Gröhn

Tarja Gröhn, Pirkanmaan Erikoiskuntoutus Oy

Fysioterapeutti ylempi AMK Tarja Gröhn on nimetty Pirkanmaan Erikoiskuntoutus Oy:n toimitusjohtajaksi. Gröhn on aloittanut 1999 fysioterapeuttinna ja tiimivetäjänä. Hän on työskennellyt 2012 alkaen varatoimitusjohtajana.

Ilmoitettu 22.5.2015

 
Pekka Kansanen

Pekka Kansanen, Suomen Vesiensuojeluyhdistysten Liitto ry

Liiton toiminnanjohtajaksi 1.4.2015 alkaen dos., FT Pekka Kansanen. Viimeksi toiminut 1991-2015 Helsingin kaupungin ympäristöjohtajana, josta jäi eläkkeelle 31.3.2015. Sitä ennen insinööritoimisto Paavo Ristola Oy:n varatoimitusjohtajana ja Kemira Oy:n ympäristönsuojelupäällikkönä.

Ilmoitettu 21.5.2015

 
Tuomas Uusi-Hakala

Tuomas Uusi-Hakala, Puls Nutrition

KTM Tuomas Uusi-Hakala on nimetty Puls Nutrition Oy:n toimitusjohtajaksi. Tuomas vastaa yhtiön kansainvälistymisestä ja tuoteportfolion kehittämisestä.

Ilmoitettu 20.5.2015

 
Soila Nevalainen

Soila Nevalainen, SNART Ajatusmuotoilu

MMM, metsänhoitaja (kaupall.) Soila Nevalainen on aloittanut konseptisuunnittelijana ja kirjoittajana. Hän on työskennellyt 1993 alkaen B2B- ja B2C-markkinointiviestinnän suunnittelijana mainostoimistoissa, inhouse-markkinoinnissa ja yrittäjänä.

Ilmoitettu 20.5.2015

 
Topi Heinänen

Topi Heinänen, Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

OTM Topi Heinänen on nimitetty Imatran toimiston lakimieheksi 4.5.2015. Heinänen on erikoistunut IT-oikeuteen ja hänellä on laaja kokemus julkishallinnosta.

Ilmoitettu 20.5.2015

 

Paula Seppälä, Vahanen Environment Oy

Ympäristöteknologian insinööri AMK Paula Seppälä on nimitetty nuoremmaksi suunnittelijaksi Vahanen Environment Oy:n Espoon toimipisteeseen.

Ilmoitettu 19.5.2015

 

Esa Salminen, Vahanen Environment Oy

Diplomi-insinööri, filosofian tohtori Esa Salminen on nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi Vahanen Environment Oy:n Espoon toimipisteeseen.

Ilmoitettu 19.5.2015

 

Marjo Tapio, Vahanen Oy

Insinööri AMK Marjo Tapio on nimitetty rakennesuunnittelijaksi Vahanen Oy:n Rakennesuunnittelu -yksikköön Lahden toimipisteeseen.

Ilmoitettu 19.5.2015

 

Jesse Kantola, Instakon Oy

Diplomi-insinööri Jesse Kantola on nimitetty tiimiesimieheksi Instakon Oy:n Espoon toimipisteeseen.

Ilmoitettu 19.5.2015

 

Taija Poutiainen, Vahanen Oy

Insinööri YAMK Taija Poutiainen on nimitetty asiantuntijaksi Vahanen Oy:n Laboratoriopalvelut -yksikköön Espooseen.

Ilmoitettu 19.5.2015

 
Sivut:1 2 3 4 5 6 ... 2263 EdellinenSeuraava

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 25.5.2015)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2