Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Pekka Hyvönen

Pekka Hyvönen, Vaadin Oy

Tekn yo Pekka Hyvönen, 25 v, on nimitetty Vaadin Oy:n palvelukseen Vaadin Developeriksi pääosin asiakasprojekteihin Vaadin Services -yksikköön.

Ilmoitettu 14.5.2012

 

Uusimmat

Julius Rikberg

Julius Rikberg, Mediverkko

Julius Rikberg on nimitetty suun terveydenhuollon kehitysvastaavaksi 10.3. alkaen.

Ilmoitettu 8.10.2014

 
Tiina Saarimaa

Tiina Saarimaa, Mediverkko

Tiina Saarimaa on nimitetty HR-koordinaattoriksi 1.8. alkaen.

Ilmoitettu 8.10.2014

 
Aleksandra Pietilä

Aleksandra Pietilä, URETEK Worldwide Oy

KTM Aleksandra Pietilä on nimitetty URETEK Worlwide Oy:n kehitysjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi 29.9.2014 alkaen. Hän toimi aiemmin konsernin prosessi- ja muutosjohtajana.

Ilmoitettu 8.10.2014

 
Paula Sivunen

Paula Sivunen, Keva

Tietohallintopäällikkö Paula Sivunen on nimitetty Kevan IT-johtajan tehtävään 8.10.2014.

Paula on osoittanut tietohallintopäällikön roolissaan jämäkkää ja näkemyksellistä johtajaotetta, ja ollut tavoitteellinen ja tuloksia aikaansaava osaaja, jolla on hyvät verkostot yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin. Paulan johtamisotteesta on saatu makua myös tietohallintojohtajan sijaisuuden ajalta.

Paulalla on pitkä kokemus Kevan asiantuntijoiden johtamisesta ja hän on haastatteluissa tuonut esille valmiuden synnyttää uudistavia tuulia Kevan IT-yksikön toimintaan ja johtamiseen. Kevan IT:n fokusalueena on pitkään ollut eläketoiminnan tukeminen, mutta jatkossa IT-yksikön yhtenä keskeisenä tavoitteena on vastata tasalaatuisesti Kevan kaikkien toimintojen tarpeisiin. Tavoitteena on myös aiempaa proaktiivisempi työskentelyote ja nykyaikaisen teknologian mahdollistamien palveluratkaisujen hyödyntäminen. IT halutaan samoin hyvin kiinteäksi osaksi Kevan Yhteiset palvelut-toimintoa, jossa IT tekee yhteistyötä HR:n, viestinnän, lakiyksikön ja sisäisten palvelujen kanssa.

Ilmoitettu 8.10.2014

 
Teppo Halonen

Teppo Halonen, Riverbed Technology

DI Teppo Halonen on nimitetty Riverbedin kansainvälisellä tasolla suurimman alueen, Pohjoismaiden, Itä-Euroopan, Venäjän ja CIS-maiden aluejohtajaksi. Hän on aiemmin toiminut Riverbedin Pohjoismaiden palvelutarjoajista ja liiketoiminnoista vastaavana johtajana sekä globaalien asiakkuuksien myynnin eri johtotehtävissä Tieto Oyj:ssä ja TietoEnator Oyj:ssä

Ilmoitettu 7.10.2014

 

Arsi Anttonen, Isännöintipalvelu Isarvo konserni

Isännöintipalvelu Isarvo konsernin toimitusjohtajaksi on nimitetty Arsi Anttonen. Samalla hän jatkaa Isännöintipalvelu Isarvo Oy Savonlinnan toimitusjohtajana.

Ilmoitettu 7.10.2014

 
Pauli Jokinen

Pauli Jokinen, BIGDATAPUMP Oy

Pauli Jokinen on nimitetty Data Architect ja Lead Developer -rooliin BIGDATAPUMP Oy:ssa 1.10.2014 lähtien.
Paulilla on monipuolista kokemusta mm. mittavista kansainvälisistä IT-projekteista sekä IT-arkkitehtuurista. Hän on aiemmin toiminut mm. itsenäisenä IT-konsulttina globaaleissa yrityksissä telecom- ja pankkialalla.

Ilmoitettu 7.10.2014

 
Pasi Toivokoski

Pasi Toivokoski, Ina Finland Oy

Pasi Toivokoski aloittaa 9.10.2014 Ina Finlandissa chat-asiantuntija, tuotepäällikkö –tehtävässä. Pasi on aiemmin työskennellyt Also Finland Oy:llä IBM tuotepäällikkönä.
Toivokoskella on Tampereen Yliopiston johtamiskorkeakoulun Synergoksen koulutus ja hän on kansainvälisen verkkoliiketoiminnan osaaja.

Ilmoitettu 7.10.2014

 
Pasi Kuokkanen

Pasi Kuokkanen, Suomen ElFi Oy

Suurten suomalaisten sähkönkäyttäjien edunvalvojana toimivan Suomen ElFi Oy:n (ElFi) toimitusjohtajaksi on valittu DI Pasi Kuokkanen. Hän on aloittanut ElFi:n toimitusjohtajana 15.8.2014.

Ilmoitettu 6.10.2014

 
Riku Lindfors

Riku Lindfors, PwC

KTM Riku Lindfors on nimitetty PwC Suomen tietohallintopäälliköksi. Lindfors toimi tätä ennen PwC:n Technology Consulting -ryhmän vetäjänä.

Ilmoitettu 6.10.2014

 
Mirel Leino

Mirel Leino, PwC

KTT Mirel Leino on nimitetty PwC Suomen Markets Leaderiksi. Markets-yksikköön kuuluvat myynnin kehittäminen, brändi ja viestintä sekä tarjoustoiminta. Leino johtaa Marketsin rinnalla edelleen myös yhtiön Key Accounts -toimintaa.Tätä ennen Leino vastasi PwC:n Governance, Risk and Compliance -palveluista.

Ilmoitettu 6.10.2014

 
Marko Korkiakoski

Marko Korkiakoski, PwC

KTM Marko Korkiakoski on nimitetty PwC Suomen perhe- ja omistajayrittäjäpalveluiden vetäjäksi vastuualueenaan pääkaupunkiseutu. Korkiakoski toimi aikaisemmin PwC:llä Markets Leaderina.

Ilmoitettu 6.10.2014

 
Juuso Salmu

Juuso Salmu, Dimenteq Oy

Juuso Salmu on nimitetty myyntipäälliköksi vastuualueenaan erityisesti Harava-kyselypalvelun kotimaan asiakkuudet ja vientitehtävät.

Ilmoitettu 6.10.2014

 
Ari Paganus

Ari Paganus, Dimenteq Oy

Ari Paganus on nimitetty myyntipäälliköksi vastuualueenaan erityisesti Harava-kyselypalvelun kotimaan asiakkuudet ja vientitehtävät.

Ilmoitettu 6.10.2014

 
Sari Juutilainen

Sari Juutilainen, Danske Bank Oyj

KTM Sari Juutilainen on nimitetty Suomen yritysasiakasliiketoiminnassa Finanssikeskuksista vastaavaksi johtajaksi 1.10. alkaen.

Ilmoitettu 3.10.2014

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 24.10.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2