Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Pekka Hyvönen

Pekka Hyvönen, Vaadin Oy

Tekn yo Pekka Hyvönen, 25 v, on nimitetty Vaadin Oy:n palvelukseen Vaadin Developeriksi pääosin asiakasprojekteihin Vaadin Services -yksikköön.

Ilmoitettu 14.5.2012

 

Uusimmat

Lauri Lehtonen

Lauri Lehtonen, Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy

Lauri Lehtonen on nimitetty 15.5.2014 alkaen HR & Payroll Manageriksi Suomen Saint-Gobain organisaation henkilöstöhallinnon palvelukeskukseen. Lauri siirtyi henkilöstöhallintoon Isover -liiketoimintayksikön taloushallinnosta.

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Gregory Polecinski

Gregory Polecinski, Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy

Gregory Polecinski on nimitetty 15.5.2014 Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:n Isover -liiketoimintayksikön Talouspäälliköksi vastuualueenaan Suomi ja Baltian maat. Gregory on toiminut aiemmin Saint-Gobain konsernin eriste-toimialan controllerina.

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Carita Gummerus

Carita Gummerus, DataCenter Finland Oy

Carita Gummerus nimitettiin 4.8. DataCenterin tietoturvapäälliköksi. Carita on aikaisemmin toiminut eri tietoturva-alan tehtävissä Saksassa ja Suomessa.

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Antti Kivalo

Antti Kivalo, DataCenter Finland Oy

Antti Kivalo nimitettiin 1.8.2014 DataCenterin uudeksi myynti- ja markkinointijohtajaksi. Antilla on pitkä kokemus ratkaisumyynnistä ja myyntikanavien kehittämisestä. DataCenterille Antti siirtyi Digialta, jossa hän vastasi vähittäiskaupan avainasiakkaista.

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Mari Leinonen

Mari Leinonen, Saint-Gobain Weber Oy Ab

KTM Mari Leinonen on nimitetty Suomen Saint-Gobain organisaation talouden palvelukeskuksen kirjanpitopäälliköksi 11.8.2014 alkaen. Mari siirtyy Saint-Gobainille Fennovoima Oy:stä, jossa hän on toiminut Financial Controllerina.

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Janne Liimatainen

Janne Liimatainen, Saint-Gobain Weber Oy Ab

FM Janne Liimatainen on nimitetty 1.8.2014 alkaen Weberin kehityspäälliköksi vastuualueenaan lattiatuotteet. Janne siirtyy Weberille Finnsementiltä, jossa hän on viimeksi toiminut tuotepäällikkönä.

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Katrine Flinckman

Katrine Flinckman, Saint-Gobain Weber Oy Ab

DI Katrine Flinckman on siirtynyt 1.8.2014 alkaen Weberin julkisivutuotteiden ja seinätasoitteiden kehityksestä vastaavaksi kehityspäälliköksi. Aiemmin Katrine vastasi Weberillä lattiatuotteiden kehityksestä.

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Antti Saajanlehto

Antti Saajanlehto, Saint-Gobain Weber Oy Ab

DI Antti Saajanlehto on nimitetty Saint-Gobain Weber Oy Ab:n tuotepäälliköksi 1.5.2014 alkaen vastuualueenaan julkisivut, tekniset laastit, muurauslaastit ja kuivabetonit sekä hiekat.

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Olli Karvonen

Olli Karvonen, Sisu Auto Trucks Oy

Sisu Auto vahvistaa kotimaan myyntiään Pohjois-Suomen alueella. Olli (Olavi) Karvonen on nimitetty 1.8. alkaen Sisu Polar kuorma-automyyjäksi päävastuualueenaan Lapin talousalue. Hän toimii lisäksi yhdessä kuorma-automyyjä Liisa Kaattarin kanssa alueellisesti Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen Sisu myyjänä.
Olli Karvosella on pitkä kokemus kuljetusalan liiketoiminnoista. Ennen Sisu Autoon siirtymistään hän on toiminut yli 20 vuotta kuljetusyrittäjänä eri suoritealoilla Oulun talousalueella

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Jutta Nyblom

Jutta Nyblom, Descom Oy

Jutta Nyblom on nimitetty Director, Customer Experience -tehtävään. Jutta vastaa Descomin uudesta asiakaskokemusliiketoiminnasta.

Ilmoitettu 12.8.2014

 
Jaana Ojatalo

Jaana Ojatalo, Alma Media Kustannus Oy, Aamulehti

Jaana Ojatalo on nimitetty yhteyspäälliköksi Aamulehden mediamarkkinointiin 1.8. alkaen. Hän toimi aikaisemmin mediamarkkinoinnin myyntijohtajana.

Ilmoitettu 12.8.2014

 
Elise Lepinsalo-Harju

Elise Lepinsalo-Harju, Cerion Solutions Oy

Elise Lepinsalo-Harju aloitti 4.8.2014 Cerion Solutions Oy:n palveluksessa nimikkeellä Principal Business Architect.
Ennen Cerionia hän on kerännyt merkittävää kokemusta erityyppisistä tuki- ja kehitystehtävistä kansainvälisissä yrityksissä toimimalla sekä asiantuntijaroolissa että johtotehtävissä. Tämän lisäksi Elise on kartuttanut liiketoimintakokemustaan toimimalla asiantuntijapalveluyrittäjänä

Ilmoitettu 12.8.2014

 
Ritva Vainionpää

Ritva Vainionpää, Atria Oyj

KTL Ritva Vainionpää on nimitetty Atria-konsernin Group Controlleriksi 4.8.2014 lähtien. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. konsernitasoinen talouden raportointi ja budjetointi, riskienhallinta sekä tilintarkastusten koordinointi. Ritva Vainonpää raportoi Atria-konsernin talousjohtaja Heikki Kyntäjälle.

Ilmoitettu 12.8.2014

 

Markku Mänki, Aurajoki Oy

DI Markku Mänki on nimitetty 18.8.2014 alkaen Aurajoki Oy:n toimitusjohtajaksi. Nykyinen toimitusjohtaja, DI Toni Casagrande, jatkaa konsernin varatoimitusjohtajana vastuunaan talous ja strategia.

Ilmoitettu 12.8.2014

 

Marja Salenius-Ranki, Elomatic Oy

KTM Marja Salenius-Ranki on nimitetty Elomaticin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 11.8.2014 alkaen. Marjalla on vahva kokemus liiketoimintalähtöisestä henkilöstöjohtamisesta kansainvälisissä yrityksissä. Elomaticille Marja siirtyy Fläkt Woodsin henkilöstöjohtajan tehtävästä.

Ilmoitettu 12.8.2014

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 28.8.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2