Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Eveliina Huurre

Eveliina Huurre, Attendo

Eveliina Huurre on nimitetty 1.3.2012 alkaen Attendon viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaavaksi johtajaksi. Hän toimi tätä ennen Attendon myyntijohtajana.

Ilmoitettu 4.5.2012

 

Uusimmat

Teemu Turkia, Fifth Element Oy

Teemu Turkia on aloittanut 13.4.2015 Software Engineerinä Fifth Elementin Kouvolan-toimistossa.

Ilmoitettu 14.4.2015

 
Juha Takala

Juha Takala, Heeros Systems Oy

Tietotekniikan DI Juha Takala on nimitetty tuotekehityspäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän toimii myös tuotekehitys-tiimin vetäjänä.

Ilmoitettu 14.4.2015

 
Pasi Hovi

Pasi Hovi, Linja-autoliitto

Pasi Hovi on nimitetty edunvalvontapäälliköksi 1.5.2015 alkaen.

Edunvalvontapäällikön tehtäviin kuuluvat mm. bussiliikenteen hankintaperiaatteiden ja sopimusehtojen kehittäminen yhteistyössä liikenteen tilaajien ja bussiyritysten kanssa sekä yhteydenpito eri avainpäättäjiin.

Pasi Hovi(45 v) on toiminut aiemmin mm. yhteys-, myynti- ja markkinointipäällikkönä sekä viimeksi kansanedustajien avustajana. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus edunvalvonnasta ja poliittisesta avustajuudesta mm. kansanedustajilla, puolustusministerillä ja eduskunnan varapuhemiehellä.

Ilmoitettu 14.4.2015

 
Anu Kankaala

Anu Kankaala, Suomen siemenperunakeskus Oy

Filosofian maisteri Anu Kankaala on nimitetty Suomen siemenperunakeskus Oy:n (SPK:n) kehityskoordinaattoriksi Tyrnävälle. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat yrityksen sopimusviljelyn ja -tuotannon sekä hanketoiminnan ja kansainvälisen toiminnan kehittäminen. Aiemmin Kankaala on toiminut tutkijana Luonnonvarakeskuksen Oulun-toimipaikassa.

Ilmoitettu 14.4.2015

 
Ari Heinonen

Ari Heinonen, Sievitalo Oy

KTK, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Ari Heinonen on nimitetty Sievitalo Oy:n Pirkanmaan aluejohtajaksi toimipaikkanaan yhtiön Tampereen toimipiste. Hänen vastuualueeseensa kuuluu muun muassa yhtiön liiketoiminnan kehittäminen sekä asunto-osakeyhtiöiden rakentaminen ja aluerakentaminen Pirkanmaalla. Hän on toiminut aiemmin mm. Satapirkan Osuuspankin varatoimitusjohtajana.

Ilmoitettu 14.4.2015

 
Riikka Järvikuona

Riikka Järvikuona, Projant Oy

Järvikuona on aloittanut Projant Oy:n palveluksessa huhtikuussa 2015. Projant Oy on B2B myynnin kehittämisen ja johtamisen talo. Järvikuona toimii Projant Oy:ssä markkinointisuunnittelijana. Järvikuonalla on vankka kokemus markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä, viimeisimpänä hän on työskennellyt viestintäsuunnittelijana Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä.

Ilmoitettu 14.4.2015

 
Mira Koskinen

Mira Koskinen, Projant Oy

Koskinen on aloittanut Projant Oy:n palveluksessa huhtikuussa 2015. Koskinen toimii Projant Oy:ssä chat-asiakaspalvelijana.

Ilmoitettu 14.4.2015

 
Pekka Kääriäinen

Pekka Kääriäinen, Projant Oy

Kääriäinen on aloittanut Projant Oy:n palveluksessa helmikuussa 2015. Kääriäinen toimii Projant Oy:ssä chat-asiakaspalvelijana.

Ilmoitettu 14.4.2015

 
Taru Saari

Taru Saari, Projant Oy

Saari on aloittanut Projant Oy:n palveluksessa joulukuussa 2014. Saari toimii Projant Oy:ssä chat-asiakaspalvelun perehdyttäjänä.

Ilmoitettu 14.4.2015

 
Mikko Jalkanen

Mikko Jalkanen, Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy

Yhtiön osakkaaksi ja uuden Kuopion toimiston vetäjäksi on kutsuttu asianajaja, varatuomari Mikko Jalkanen (kuva). Hän on aiemmin työskennellyt Asianajotoimisto Krogerus Oy:n palveluksessa. Mikko Jalkanen on erikoistunut yhtiö- ja sopimusoikeuteen sekä teknologiajuridiikkaan.

Ilmoitettu 14.4.2015

 
Tomi Tervaniemi

Tomi Tervaniemi, Empower Oy

Tomi Tervaniemi on nimitetty Assistant Controlleriksi Empowerin Teollisuusdivisioonaan 26.3.2015 alkaen. Tomi on työskennellyt aiemmin Controllerina DT-Finland Oy:ssä.

Ilmoitettu 13.4.2015

 
Teija Rautionmaa

Teija Rautionmaa, Empower Oy

Teija Rautionmaa on nimitetty Empowerin HR Business Partneriksi 23.3.2015 alkaen. Teija työskenteli aikaisemmin OP Ryhmässä, jossa hän on toiminut mm. HR-päällikön/partnerin ja HR-kehityspäällikön tehtävissä.

Ilmoitettu 13.4.2015

 
Annabel Meredith

Annabel Meredith, Empower Oy

Annabel Meredith on nimitetty Empowerin Legal Coordinator-tehtävään 16.3.2015 alkaen.

Ilmoitettu 13.4.2015

 
Emilia Waljus

Emilia Waljus, Empower Oy

Emilia Waljus on nimitetty Empowerin HR-koordinaattoriksi 23.3.2015 alkaen. Emilia on työskennellyt aiemmin ulkoistusprojekteissa taloushallinnon asiantuntijana.

Ilmoitettu 13.4.2015

 
Jarmo Korhonen

Jarmo Korhonen, United Nations

BBA Jarmo Korhonen on nimitetty Ilmailun operatiiviseen asiantuntijatehtävään YK:n Liberian UNMIL –operaatioon Monroviaan. Hän tulee vastaamaan YK:n operatiivisen lentotoiminnan vaatimustenmukaisuudesta ja hallinnosta ko. toimialueella nimikkeellä Chief TCU – Air Operations.

“Jake” Korhonen on toiminut ilmailun eri asiantuntija-, johto- ja valvontatehtävissä paitsi Suomessa ja Kanadassa myös mm. Sudanissa Etelä-Darfurissa, Libyan Tripolissa, Senegalissa, Angolassa, Eteläisessä Afrikassa sekä Kabulissa Afganistanissa eli paikoissa missä lentoyhtiöiden ja helikopterioperaattorien päivittäisten korkean riskin lento-operaatioiden johtaminen ja riskienhallinta aktiivisilla konflikti- ja sotatoimialueilla esimerkiksi YK:n lipun alla vaatii usein erityishuomiota.

Korhonen on entinen lähetyslentäjä ja Suomen Ilmavoimien Reservin Kapteeni ja ko. haastavat olosuhteet ovat tulleet tutuiksi niin kaupallisissa siviili-ilmailun kuin YK:n humanitaarisen ja rauhanturvatoiminnan lento-operaatioissa.

Ilmoitettu 13.4.2015

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 26.4.2015)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2