Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Heini Ruohosenmaa

Heini Ruohosenmaa, Fingrid Oyj

Heini Ruohosenmaa on nimitetty asiantuntijaksi voimajärjestelmän suunnitteluyksikössä 1.4.2012 alkaen.

Ilmoitettu 24.4.2012

 

Uusimmat

Riku Multisilta

Riku Multisilta, Sachtleben Pigments Oy

Riku Multisilta jatkaa tuotantojohtajana ja hänen vastuualueeseensa laajenee 1.8.2014 alkaen koskemaan myös ympäristötuotantoa ja rikkihapon valmistusta.

Ilmoitettu 8.8.2014

 
Veli Miettunen

Veli Miettunen, Sachtleben Pigments Oy

Veli Miettunen on nimitetty energiajohtajaksi 1.8.2014 alkaen. Hän vastaa energia- ja muista teknisistä toiminnoista.

Ilmoitettu 8.8.2014

 
Sami Hakkarainen

Sami Hakkarainen, Sachtleben Pigments Oy

Sami Hakkarainen on nimitetty Sachtleben Pigments Oy Porin tehtaan tekniseksi johtajaksi 1.8.2014 alkaen. Hakkarainen vastaa kunnossapidosta, engineering- ja investointitoiminnoista.
Veli Miettusen siirtyessä eläkkeelle 1.2.2015 Sami Hakkaraisen vastuualue laajenee koskemaan myös energia- ja muita teknisiä toimintoja.

Ilmoitettu 8.8.2014

 
Harri Piiparinen

Harri Piiparinen, SSTL Puhtausala ry

Harri Piiparinen on nimitetty SSTL Puhtausala ry:n toiminnanjohtajaksi ja Siivoussektori Oy:n toimitusjohtajaksi 1.8. alkaen. Hän siirtyy tehtäväänsä Vileda Professionalin
Pohjois-Euroopan johtajan tehtävästä.

Ilmoitettu 7.8.2014

 
Saku Keskitalo

Saku Keskitalo, Trainers' House Oyj

KTM Saku Keskitalo on nimitetty New Channel Director -tehtävään Trainers’ House Oyj:lle 4.8. alkaen. Aiemmin Keskitalo on toiminut Key Technology BV:n markkinointivastaavana EMEIA-alueella, asemapaikkanaan Hollanti. Keskitalo on työskennellyt myös aiemmin Trainers’ Housen palveluksessa tytäryhtiö Igniksen myyntijohtajan ja Group Directorin tehtävissä.

Ilmoitettu 7.8.2014

 
Mikko Lehtinen

Mikko Lehtinen, Trainers' House Oyj

MSc Mikko Lehtinen on nimitetty Implementation Managerin tehtävään Trainers’ House Oyj:lle 4.8. alkaen. Aiemmin Lehtinen on toiminut KONE Oyj:llä erilaisissa liiketoiminnan kehittämistehtävissä Suomessa ja ulkomailla, joista viimeisimpänä hän oli perustamassa Aasian kompetenssikehitysorganisaatiota, asemapaikkanaan Kiina.

Ilmoitettu 7.8.2014

 
Jaana Lindvall-Harki

Jaana Lindvall-Harki, Trainers' House Oyj

KTM Jaana Lindvall-Harki on nimitetty Implementation Managerin tehtävään Trainers’ House Oyj:lle 4.8. alkaen. Aiemmin Lindvall-Harki on toiminut mm. Egmont Kustannus Oy Ab:n toimitusjohtajana sekä Helsingin Sanomien mediamyyntijohtajana.

Ilmoitettu 7.8.2014

 
Kirsi Vuorinen

Kirsi Vuorinen, Trainers' House Oyj

DI Kirsi Vuorinen on nimitetty Implementation Managerin tehtävään Trainers’ House Oyj:lle 4.8. alkaen. Aiemmin Vuorinen on toiminut mm. Talent Vectialla Senior Consultantin ja Logicalla (nyk. CGI) IT Consultantin tehtävissä.

Ilmoitettu 7.8.2014

 

Pasi Rantamäki, Fellow Finance Oy

Vertaislainapalvelu Fellow Finance Oy:n talousjohtajaksi on nimitetty Pasi Rantamäki. Pasi on toiminut viimeiset seitsemän vuotta monikansallisen rahoitusyhtiön talousjohtajana vastaten usean maan talous- ja luottoriskiasioista. Lisäksi hänellä on vahva kokemus IT-yhtiöiden sisäisestä ja ulkoisesta laskentatoimesta yli kymmenen vuoden ajalta.

Ilmoitettu 7.8.2014

 
Lauri Eerola

Lauri Eerola, Opteam

Lauri Eerola on nimitetty myyntipäälliköksi Opteamin Kotkan toimistoon.

Ilmoitettu 7.8.2014

 
Heidi Ioannidou

Heidi Ioannidou, Veikkaus Oy

Veikkauksen uudeksi päivittäispelit-liiketoimintaryhmän johtajaksi on nimitetty (KTM) Heidi Ioannidou 1.9.2014 alkaen. Heidi siirtyy Veikkaukseen Sanomilta, jossa hän on viimeksi toiminut Sanoma Magazines Finlandin johtoryhmän jäsenenä.

Ilmoitettu 6.8.2014

 
Tero Kerttula

Tero Kerttula, Novarbo Oy

Hortonomi (AMK) Tero Kerttula on nimitetty 1.8. alkaen Biolan Groupiin kuuluvan Novarbo Oy:n tuotepäälliköksi. Hänen vastuullaan ovat ammattiviljelykasvualustojen reseptiikka, tuotekehitys sekä viljelyneuvonta.

Ilmoitettu 6.8.2014

 
Maria Kuivamäki

Maria Kuivamäki, Novarbo Oy

Biolan Groupiin kuuluvan Novarbo Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi on 1.8. lähtien nimitetty kauppatieteiden maisteri Maria Kuivamäki (s. -82). Hän siirtyy Novarbon palvelukseen Jujo Thermal Oy:n myyntipäällikön tehtävästä. Maria Kuivamäki vastaa Novarbo Oy:n myynnistä Suomeen ja vientimyynnistä päävientimaihin.

Ilmoitettu 6.8.2014

 
Tuomas Pelto-Huikko

Tuomas Pelto-Huikko, Biolan Oy

Diplomi-insinööri Tuomas Pelto-Huikko on nimitetty 1.8. alkaen Biolan Oy:n tuotepäälliköksi. Hänen vastuualueenaan on harrastajakasvualustojen ja –lannoitteiden reseptiikka ja tuotekehitys.

Ilmoitettu 6.8.2014

 
Iikka Helin

Iikka Helin, Biolan Oy

Biolan Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi on 1.8.2014 alkaen nimitetty tradenomi Iikka Helin (s. -78). Hän siirtyy tehtävään Byggmaxin palveluksesta, jossa hän on toiminut Category Managerin tehtävässä.

Ilmoitettu 6.8.2014

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 21.8.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2