Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Esa Veikkola, Instru optiikka Oy

KTM Esa Veikkola on nimitetty Instru optiikka Oy:n Head of Controlling -positioon 5.3.2012 alkaen.

Ilmoitettu 11.4.2012

 

Uusimmat

Janne Liimatainen

Janne Liimatainen, Saint-Gobain Weber Oy Ab

FM Janne Liimatainen on nimitetty 1.8.2014 alkaen Weberin kehityspäälliköksi vastuualueenaan lattiatuotteet. Janne siirtyy Weberille Finnsementiltä, jossa hän on viimeksi toiminut tuotepäällikkönä.

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Katrine Flinckman

Katrine Flinckman, Saint-Gobain Weber Oy Ab

DI Katrine Flinckman on siirtynyt 1.8.2014 alkaen Weberin julkisivutuotteiden ja seinätasoitteiden kehityksestä vastaavaksi kehityspäälliköksi. Aiemmin Katrine vastasi Weberillä lattiatuotteiden kehityksestä.

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Antti Saajanlehto

Antti Saajanlehto, Saint-Gobain Weber Oy Ab

DI Antti Saajanlehto on nimitetty Saint-Gobain Weber Oy Ab:n tuotepäälliköksi 1.5.2014 alkaen vastuualueenaan julkisivut, tekniset laastit, muurauslaastit ja kuivabetonit sekä hiekat.

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Olli Karvonen

Olli Karvonen, Sisu Auto Trucks Oy

Sisu Auto vahvistaa kotimaan myyntiään Pohjois-Suomen alueella. Olli (Olavi) Karvonen on nimitetty 1.8. alkaen Sisu Polar kuorma-automyyjäksi päävastuualueenaan Lapin talousalue. Hän toimii lisäksi yhdessä kuorma-automyyjä Liisa Kaattarin kanssa alueellisesti Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen Sisu myyjänä.
Olli Karvosella on pitkä kokemus kuljetusalan liiketoiminnoista. Ennen Sisu Autoon siirtymistään hän on toiminut yli 20 vuotta kuljetusyrittäjänä eri suoritealoilla Oulun talousalueella

Ilmoitettu 13.8.2014

 
Jutta Nyblom

Jutta Nyblom, Descom Oy

Jutta Nyblom on nimitetty Director, Customer Experience -tehtävään. Jutta vastaa Descomin uudesta asiakaskokemusliiketoiminnasta.

Ilmoitettu 12.8.2014

 
Jaana Ojatalo

Jaana Ojatalo, Alma Media Kustannus Oy, Aamulehti

Jaana Ojatalo on nimitetty yhteyspäälliköksi Aamulehden mediamarkkinointiin 1.8. alkaen. Hän toimi aikaisemmin mediamarkkinoinnin myyntijohtajana.

Ilmoitettu 12.8.2014

 
Elise Lepinsalo-Harju

Elise Lepinsalo-Harju, Cerion Solutions Oy

Elise Lepinsalo-Harju aloitti 4.8.2014 Cerion Solutions Oy:n palveluksessa nimikkeellä Principal Business Architect.
Ennen Cerionia hän on kerännyt merkittävää kokemusta erityyppisistä tuki- ja kehitystehtävistä kansainvälisissä yrityksissä toimimalla sekä asiantuntijaroolissa että johtotehtävissä. Tämän lisäksi Elise on kartuttanut liiketoimintakokemustaan toimimalla asiantuntijapalveluyrittäjänä

Ilmoitettu 12.8.2014

 
Ritva Vainionpää

Ritva Vainionpää, Atria Oyj

KTL Ritva Vainionpää on nimitetty Atria-konsernin Group Controlleriksi 4.8.2014 lähtien. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. konsernitasoinen talouden raportointi ja budjetointi, riskienhallinta sekä tilintarkastusten koordinointi. Ritva Vainonpää raportoi Atria-konsernin talousjohtaja Heikki Kyntäjälle.

Ilmoitettu 12.8.2014

 

Markku Mänki, Aurajoki Oy

DI Markku Mänki on nimitetty 18.8.2014 alkaen Aurajoki Oy:n toimitusjohtajaksi. Nykyinen toimitusjohtaja, DI Toni Casagrande, jatkaa konsernin varatoimitusjohtajana vastuunaan talous ja strategia.

Ilmoitettu 12.8.2014

 

Marja Salenius-Ranki, Elomatic Oy

KTM Marja Salenius-Ranki on nimitetty Elomaticin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 11.8.2014 alkaen. Marjalla on vahva kokemus liiketoimintalähtöisestä henkilöstöjohtamisesta kansainvälisissä yrityksissä. Elomaticille Marja siirtyy Fläkt Woodsin henkilöstöjohtajan tehtävästä.

Ilmoitettu 12.8.2014

 

Timo Yliluoma, Kon-Tiki Tours

Timo Yliluoma on nimitetty Pirkanmaan alue-edustajaksi kotimaiseen ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Toursiin/MatkaSenioreihin.

Ilmoitettu 11.8.2014

 

Minna Kinnunen, Oy Kon-Tiki Tours Ltd

Minna Kinnunen on nimitetty myyntipäälliköksi kotimaiseen ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Toursiin/MatkaSenioreihin.

Ilmoitettu 11.8.2014

 
Jussi Leimio

Jussi Leimio, Fleimio

Jussi Leimio (KTM) on nimitetty designtuottajaksi. Toimenkuvaan kuuluu uusien tuoteideoiden valinta, designer yhteydet sekä kansainvälisten agenttien ja jälleenmyyjien markkinoinnin tukeminen.

Ilmoitettu 11.8.2014

 
Anne Korkia-aho

Anne Korkia-aho, TietoAkseli Oy

Anne Korkia-aho aloitti työt asiakaspalvelusihteerinä 9.6 Jyväskylän toimistossa vastuualueenaan asiakas- ja toimistopalvelu. Korkia-aholla on pitkä kokemus palvelualan monipuolisista työ- ja asiakaspalvelutehtävistä.

Ilmoitettu 11.8.2014

 
Joen Varpasuo

Joen Varpasuo, Suomi-yhtiö

KTM Joel Varpasuo (38) on nimitetty sijoituspäälliköksi Suomi-yhtiöön 1.8.2014 alkaen. Hän toimi aiemmin Pohjolan Varainhoidon Trading-yksikön vetäjänä.

Ilmoitettu 11.8.2014

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 21.8.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2