Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Riitta-Leena Aho, Lassila & Tikanoja

Riitta-Leena Aho on nimitetty Tampereen kiinteistönhoidon porrassiivouksen yhteyspäälliköksi.

Ilmoitettu 2.4.2012

 

Uusimmat

Hannele Larkovuo

Hannele Larkovuo, Stara Consulting Group Oy

KTM Hannele Larkovuo on nimitetty Stara Consulting Group Oy:n seniorikonsultiksi. Hannele tukee yrityksiä erilaisissa kehitysprojekteissa sekä esimies- ja myyntityön haasteissa. Aikaisemmin hän on työskennellyt Turun Aikuiskoulutuskeskuksen markkinointipäällikkönä.

Ilmoitettu 2.9.2014

 
Tuula Nummila

Tuula Nummila, Stara Consulting Group Oy

KTM Tuula Nummila on nimitetty seniorikonsultiksi Stara Consulting Group Oy:ssä. Tuula toimii liiketoiminnan kehittämisen, kansainvälistymisen, myynnin ja verkostoitumisen parissa. Tuula on aikaisemmin työskennellyt Turun seudun yrityspalvelukeskuksen yhteyspäällikkönä.

Ilmoitettu 2.9.2014

 
Reija Rantala

Reija Rantala, Stara Consulting Group Oy

KTM Reija Rantala on nimitetty Stara Consulting Group Oy:n seniorikonsultiksi. Reija tukee yrityksiä mm. johtamisen, esimiestyön ja henkilöstön kehittämisen alueilla ja muissa yrityksen kehitysprosesseissa. Reijalla on myös vahva kokemus Venäjän liiketoimintakulttuurista, sillä hän on aikaisemmin toiminut Itella Oyj:n Pietarin aluejohtajana.

Ilmoitettu 2.9.2014

 
Ari Saari

Ari Saari, Stara Consulting Group Oy

Puutalousinsinööri Ari Saari on nimitetty Stara Consulting Group Oy:n seniorikonsultiksi. Ari tukee yrityksiä tuottavuuden ja toiminnan kehittämisessä. Aikaisemmin hän on työskennellyt tuotantopäällikkönä Freudenberg Household Products Oy Ab:ssä.

Ilmoitettu 2.9.2014

 
Annele Bergman

Annele Bergman, Inspiratio Oy

Inspiratio Oy:n toimitusjohtajaksi ja partneriksi on kutsuttu Annele Bergman. Hän on aiemmin toiminut toimitusjohtajana Helsingin Messut Oy:ssä sekä myynti- markkinointi- ja kehitysjohdon tehtävissä mm. JM Tieto Oy:ssä ja Kauppalehti Oy:ssä.

Ilmoitettu 2.9.2014

 

Jukka Kanerva, Neste Oil

Diplomi-insinööri Jukka Kanerva (38) on nimitetty Neste Oilin Öljytuotteet-toimialan tuotantojohtajaksi ja toimialan johtoryhmän jäseneksi. Kanerva vastaa Porvoon ja Naantalin jalostamoiden tuotannosta ja raportoi tehtävässään Öljytuotteet-toimialan johtajalle Matti Lehmukselle.

Ilmoitettu 2.9.2014

 

Minna Haapala, Neste Oil

Tekniikan lisensiaatti, MBA Minna Haapala (48) on nimitetty Neste Oilin logistiikkajohtajaksi ja Öljytuotteet -toimialan johtoryhmän jäseneksi. Haapala vastaa yhtiön kaikkien toimialojen logistiikasta ja raportoi tehtävässään Öljytuotteet-toimialan johtajalle Matti Lehmukselle.

Ilmoitettu 2.9.2014

 
Anne Ruotsalainen

Anne Ruotsalainen, Sähköinfo Oy

Anne Ruotsalainen, 39, on nimitetty Sähköinfo Oy:n taittajaksi 4.8.2014 alkaen. Ruotsalainen on koulutukseltaan AMK medianomi. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Sanoma-konsernissa graafisena suunnittelijana.

Ilmoitettu 2.9.2014

 

Eila Vaahtera, Lemminkäinen Talo Oy

Eila Vaahtera on nimitetty 1.9.2014 alkaen hankintainsinööriksi.

Ilmoitettu 2.9.2014

 

Juho Jäkälä, Lemminkäinen Talo Oy

Juho Jäkälä on nimitetty 1.6.2014 alkaen hankintainsinööriksi.

Ilmoitettu 2.9.2014

 

Mika Yletyinen, Empower IM Oy

Mika Yletyinen (47) on aloittanut Empower IM Oy:n toimitusjohtajana ja Empower-konsernin johtoryhmän jäsenenä 1.9.2014. Mika Yletyinen siirtyi Empower-konsernin palvelukseen Intel Security / McAfee’sta (ent. Stonesoft Oyj). Aiemmin hän on työskennellyt Tieto Oyj:ssä sekä Nokia-yhtymässä (Networks). Mika Yletyisellä on laaja kokemus kansainvälisestä ICT-liiketoiminnasta ja hänen päätehtävänsä Empower-konsernissa tulee olemaan Empower IM Oy:n liiketoimintojen kasvustrategian toteuttaminen.

Ilmoitettu 2.9.2014

 
Pekka Kiukkonen

Pekka Kiukkonen, Advance Team Oy

DI Pekka Kiukkonen aloitti 1.9.2014 Advance Team Oy:ssä yritysvälittäjänä. Pekka toimi aiemmin Allu Finland Oy:n ja Allu Stamix Oy:n myyntijohtajana.

Ilmoitettu 1.9.2014

 

Jari Karppanen, Ekokem Group

Jari Karppanen on nimitetty 1.9. alkaen Ekokem Groupin öljyliiketoiminnan tuotepäälliköksi.
Tuotepäällikön tehtävänä on ohjata ja kehittää Ekokem Groupin öljyihin ja tukipolttoaineeseen liittyviä tuotteita, palveluja ja liiketoimintaa.

Ilmoitettu 1.9.2014

 
Nanna Järvinen

Nanna Järvinen, McDonald’s Oy

KTM Nanna Järvinen on nimitetty markkinointipäälliköksi 4.8. alkaen vastuualueena media, mainonta ja digitalinen markkinointi.

Ilmoitettu 1.9.2014

 
Mikko Hoffmeister

Mikko Hoffmeister, McDonald’s Oy

BBA ja Fil. kand. Mikko Hoffmeister on nimitetty Business Insights (BI) Analyytikon tehtävään 11. 8. alkaen.

Ilmoitettu 1.9.2014

 
Sivut:1 2 3 4 5 6 ... 2142 EdellinenSeuraava

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 3.9.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2