Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Lea Murto-Orava, Museovirasto

Museovirastossa siirrytään 1.1.2011 lukien uuteen organisaatioon. Uusi
organisaatio on prosessiorganisaatio, joka on suunniteltu viraston
strategian pohjalta, tuottavuus- ja tehokkuusnäkökulmat huomioiden.

Uudessa organisaatiossa on viisi ydinprosessia: Kulttuuriympäristön suojelu,Arkisto- ja tietopalvelut, Kulttuuriympäristön hoito, Museoalan kehittäminen ja Suomen kansallismuseo. Tukiprosessit ovat hallintopalvelut,
talouspalvelut sekä viestintä- ja markkinointipalvelut.

Viestintäpäälliköksi on 1.1.2011 lukien nimitetty VTM Lea Murto-Orava.

Ilmoitettu 12.12.2010

 

Uusimmat

Anne Vataja

Anne Vataja, Royal Ravintolat Oy

Anne Vataja on nimitetty Vanhan Ylioppilastalon tulosvastuulliseksi keittiöpäälliköksi. Anne siirtyy tehtävään Vanhan Ylioppilastalon keittiömestarin tehtävästä.

Ilmoitettu 22.9.2014

 
Toni Leskinen

Toni Leskinen, Royal Ravintolat Oy

Toni Leskinen on nimitetty Salutorgetin tulosvastuulliseksi keittiöpäälliköksi 6.10. alkaen. Toni on toiminut aiemmin Ravintola Alian keittiöpäällikkönä.

Ilmoitettu 22.9.2014

 
Mika Liinamo

Mika Liinamo, Royal Ravintolat Oy

Mika Liinamo on nimitetty Tapahtumatalo Bankin tulosvastuulliseksi ravintolapäälliköksi. Mika siirtyy tehtävään Vanhan Ylioppilastalon tulosvastuullisen ravintolapäällikön työtehtävästä.

Ilmoitettu 22.9.2014

 
Jani Rissanen

Jani Rissanen, Royal Ravintolat Oy

Jani Rissanen on nimitetty Tapahtumatalo Bankin tulosvastuulliseksi keittiöpäälliköksi. Jani on toiminut aikaisemmin Bankissa keittiömestarina vastuualueenaan juhla- ja kokoustoiminnot.

Ilmoitettu 22.9.2014

 

Risto Malin, Nordic Waterproofing Oy

Nordic Waterproofing Oy:ssä Kerabit-materiaalimyynnin Länsi-Suomen aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Risto Malin 1.9. alkaen.

Ilmoitettu 22.9.2014

 
Erik Söderlund

Erik Söderlund, Perjantai Markkinointiviestintä Oy

Erik Söderlund on nimitetty Art Directoriksi 22.8. alkaen. Aiemmin Söderlund on työskennellyt Perjantain Turun toimistolla visuaalisena suunnittelija.

Ilmoitettu 22.9.2014

 
Mirva Laaksonen

Mirva Laaksonen, Perjantai Markkinointiviestintä Oy

Mirva Laaksonen on nimitetty Art Directoriksi 22.8. alkaen. Hän on aiemmin työskennellyt Perjantain Turun toimistolla graafisena suunnittelijana.

Ilmoitettu 22.9.2014

 
Tuija Vesanto

Tuija Vesanto, Perjantai Markkinointiviestintä Oy

Tuija Vesanto on nimitetty suunnittelujohtajaksi, copywriteriksi Perjantain Tampereen toimistoon 1.9. alkaen. Vesanto tuo Perjantaihin vahvaa suunnitteluosaamista, jota on kertynyt mm. Mainoskentästä, Adsekista ja Creator Greystä.

Ilmoitettu 22.9.2014

 
Kirsti Mäkelä

Kirsti Mäkelä, Perjantai Markkinointiviestintä Oy

Kirsti Mäkelä on nimitetty projektijohtajaksi Perjantain Tampereen toimistoon 1.9. alkaen. Hän on työskennellyt aiemmin projektijohtajana mm. Mainoskentässä ja Imageneeringissä. Mäkelällä on laaja tuntemus kuluttaja- ja b2b-sektoreista.

Ilmoitettu 22.9.2014

 

Matti Koskentausta, Suomen Kaukokiito Oy

Tradenomi Matti Koskentausta on nimitetty myyntipäälliköksi Suomen Kaukokiito Oy:n Tampereen toimipisteeseen 11.8.2014 alkaen. Hän vastaa logistiikkapalvelujen myynnistä Pirkanmaan talousalueella. Koskentausta siirtyy tehtäväänsä VR Transpoint Oy:stä.

Ilmoitettu 22.9.2014

 
Kim Lehtonen

Kim Lehtonen, Folksam Vahinkovakuutus Oy

Kim Lehtonen on nimitetty uudeksi yhteyspäälliköksi Folksam Vahinkovakuutuksen yrityssegmenttiin toimipaikkana Turku ja vastuualueena Turku ja Tampere.

Ilmoitettu 22.9.2014

 
Jonas Sundberg

Jonas Sundberg, Folksam Vahinkovakuutus Oy

Jonas Sundberg on nimitetty uudeksi yhteyspäälliköksi Folksam Vahinkovakuutuksen yrityssegmenttiin toimipaikkana Helsinki ja vastuualueena Länsi-Uusimaa.

Ilmoitettu 22.9.2014

 
Laine Spellman

Laine Spellman, SATO Oyj

KTM Laine Spellman on nimitetty SATO Oyj:n markkinointipäälliköksi 6.10.2014 alkaen. Laineen esimiehenä toimii asiakkuus- ja viestintäjohtaja Monica Aro.

Ilmoitettu 22.9.2014

 
Jaakko Hyry

Jaakko Hyry, TNS Gallup Oy

TNS Gallup Oy:n Social & Polling -yksikössä KM Jaakko Hyry on nimitetty tutkimusjohtajaksi. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Add Value Researchissa ja Basso Building Systemsillä.

Ilmoitettu 19.9.2014

 
Niina Sauvolainen

Niina Sauvolainen, TNS Gallup Oy

TNS Gallup Oy:ssä KTM Niina Sauvolainen on nimitetty Digital –tiimin yksikönjohtajaksi. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Googlella, Wundermanilla ja Satama Interactivessa.

Ilmoitettu 19.9.2014

 
Sivut:1 2 3 4 5 6 ... 2155 EdellinenSeuraava

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 23.9.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2