Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Jan-Olof Holm

Jan-Olof Holm, Granlund Oy

Jan-Olof Holm on nimitetty johtavaksi konsultiksi Sähköosastolle 1.12.2014.

Ilmoitettu 22.1.2015

 

Piia Aalto, Canon Oy

Piia Aalto on nimitetty Yhteyspäälliköksi 9.1. alkaen Canon Business Center Poriin.

Ilmoitettu 22.1.2015

 
Marja Laitinen

Marja Laitinen, Cerion Solutions Oy

Marja Laitinen aloitti 5.1.2015 Cerion Solutions Oy:n Projektipalvelut-yksikössä nimikkeellä Principal Business Architect. Ennen Cerionille siirtymistään Marja Laitinen toimi pitkään liiketoiminnan kansainvälisissä kehittämis- ja projektinjohtotehtävissä Paulig Groupin Kahviryhmässä.

Ilmoitettu 22.1.2015

 
Harri Bergman

Harri Bergman, Suomen Kaukokiito Oy

Harri Bergman on nimitetty myyntipäälliköksi Kaukokiidon Helsingin toimipisteeseen 12.1.2015 alkaen. Hän vastaa logistiikkapalvelujen myynnistä Uudenmaan talousalueella ja siirtyy tehtäväänsä Helsingin KTK:sta.

Ilmoitettu 22.1.2015

 
Petri Tikkala

Petri Tikkala, Oulun Hinauskuljetus Hartikainen Oy

Toimitusjohtaja Kaisu Hartikainen on nimittänyt Petri Tikkalan Liiketoiminnan kehityspäälliköksi. Tikkala on toiminut Hinaus-Hartikaisella aiemmin n.10v työnjohdollisissa tehtävissä sekä liikenteen turvallisuuden kehittämisessä.

Ilmoitettu 21.1.2015

 
Henri Mustonen

Henri Mustonen, Cocomms Oy

Henri Mustonen on aloittanut Cocomms Oy:ssä art directorina. Hän on aiemmin työskennellyt vastaavissa tehtävissä muun muassa Soprano-viestintätoimistossa.

Ilmoitettu 21.1.2015

 
Aleksi Peltonen

Aleksi Peltonen, Cocomms Oy

Aleksi Peltonen on aloittanut Cocomms Oy:ssä graafisena suunnittelijana. Hän on aikaisemmin työskennellyt yrittäjänä tehden projekteja mm. Fazerille, Cramolle ja Lapset Groupille.

Ilmoitettu 21.1.2015

 
Katri Nietosjärvi

Katri Nietosjärvi, Cocomms Oy

Katri Nietosjärvi on aloittanut Cocomms Oy:ssä graafisena suunnittelijana. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Alma Medialla ja Otavamedialla.

Ilmoitettu 21.1.2015

 
Luke Bland

Luke Bland, Cocomms Oy

Luke Bland on aloittanut Cocomms Oy:ssä art directorina. Aiemmin Luke on työskennellyt digitaalisen suunnittelun ja verkkokehityksen parissa freelancerina asiakkainaan muun muassa Nokia, Yle ja Live Nation.

Ilmoitettu 21.1.2015

 
Jussi Hakanen

Jussi Hakanen, Cocomms Oy

Jussi Hakanen (KTM) on aloittanut Cocomms Oy:ssä viestintäkonsulttina keskittyen perinteisen viestinnän ja sosiaalisen median luovaan yhdistelyyn. Aiemmin hän toimi vastaavana tiedottajana MTV:llä.

Ilmoitettu 21.1.2015

 
Saara Itkonen

Saara Itkonen, Cocomms Oy

Saara Itkonen (ETM, FM) on aloittanut Cocomms Oy:ssä viestinnän suunnittelijana terveysviestinnän tiimissä. Hän on aikaisemmin työskennellyt viestintäkonsulttina Pilgrimillä.

Ilmoitettu 21.1.2015

 
Mattias Hellström

Mattias Hellström, Cocomms Oy

Mattias Hellström (VTM) on aloittanut Cocomms Oy:ssä vanhempana neuvonantajana vastuualueenaan vaikuttajaviestintä. Aiemmin hän työskenteli Fortumin yhteiskuntasuhteet-yksikössä ja vaikuttajaviestinnän konsulttina Brysselissä ja Helsingissä.

Ilmoitettu 21.1.2015

 
Sini Sorainen

Sini Sorainen, Cocomms Oy

Sini Sorainen (KTM) on aloittanut Cocomms Oy:ssä viestintäkonsulttina terveysviestinnän tiimissä. Hän on aikaisemmin työskennellyt markkinointi- ja viestintäjohtajana kotimaisessa terveyspalvelukonsernissa.

Ilmoitettu 21.1.2015

 
Petra Tirkkonen

Petra Tirkkonen, Cocomms Oy

Petra Tirkkonen (FM, YTM) on nimitetty Cocomms Oy:n terveysviestinnästä vastaavaksi johtajaksi. Hän on aiemmin toiminut Cocomms Oy:n viestintäkonsulttina ja sitä ennen viestintäpäällikkönä ja johtajana sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla.

Ilmoitettu 21.1.2015

 
Rasmus Holmberg

Rasmus Holmberg, Lemminkäinen Talo Oy

Rasmus Holmberg on nimitetty 15.12.2014 alkaen pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen johtajaksi. Hän on aiemmin toiminut pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen kiinteistökehityspäällikkönä.

Ilmoitettu 21.1.2015

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 31.8.2015)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2