Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Jussi Hietikko

Jussi Hietikko, Eskaro Oy/Joulemaalit

Fil. maist. Jussi hietikko, 27, on nimitetty Eskaro Oy:n 23.2.2009 alkaen tuotekehityskemistiksi vastuualueenaan kotimaan tuotekehitys sekä tekninen palvelu.

Ilmoitettu 23.3.2009

 
Tomi Merenheimo

Tomi Merenheimo, Asianajotoimisto Peltonen, Ruokonen & Itäinen Oy

OTK Tomi Merenheimo on nimitetty yrityksen toimitusjohtajaksi. Merenheimo on aiemmin toiminut Digia Oyj:n lakiasioista ja viestinnästä vastaavana johtajana. Merenheimo tuo mukanaan toimistoon merkittävää IT-alan toimialaosaamista sekä uudenlaista näkemystä liiketoiminnan kehittämiseen.

Ilmoitettu 23.3.2009

 
Sakari Airas

Sakari Airas, Asianajotoimisto Peltonen, Ruokonen & Itäinen Oy

OTK, varatuomari Sakari Airas on nimitetty kilpailuoikeuslakimieheksi toimien riitojen ratkaisu ja insolvenssi sekä yritystoiminta ja yritysjärjestelyt -ryhmissä. Aikaisemmin hän työskenteli useita vuosia Kilpailuvirastossa.

Ilmoitettu 23.3.2009

 
Titta Ali-Kovero

Titta Ali-Kovero, Asianajotoimisto Peltonen, Ruokonen & Itäinen Oy

OTK Titta Ali-Kovero on nimitetty lakimieheksi rahoitus- ja sijoitusryhmään. Ennen toimistoomme tuloa hän on toiminut avustavana lakimiehenä pankissa.

Ilmoitettu 23.3.2009

 
Katriina Vierula

Katriina Vierula, Asianajotoimisto Peltonen, Ruokonen & Itäinen Oy

Asianajaja, varatuomari Katriina Vierula on nimitetty lakimieheksi erikoisalanaan työoikeus. Hänen asiantuntemuksensa kattaa kaikki työsuhteisiin liittyvät näkökohdat. Vierula on aiemmin toiminut Suomen Ekonomiliitto ry:n (SEFE) johtavana lakimiehenä sekä viimeksi Metsäliitto-konsernin työsuhde- ja työmarkkinajohtajana.

Ilmoitettu 23.3.2009

 
Marjatta Laaksonen

Marjatta Laaksonen, Varamiespalvelu-Yhtiöt

Marjatta Laaksonen on nimitetty 19.1.2009 alkaen Kotkan palvelualueen aluemyyntipäälliköksi.
Hän toimi aikaisemmin graafisella alalla.

Ilmoitettu 23.3.2009

 
Paula Lehto

Paula Lehto, Varamiespalvelu-Yhtiöt

Paula Lehto on nimitetty 2.2.2009 alkaen Porvoon palvelualueen aluemyyntipäälliköksi.
Hän toimi aikaisemmin myyntitehtävissä.

Ilmoitettu 23.3.2009

 
Irmeli Sundström

Irmeli Sundström, SKT-GROUP Oy

SKT:n markkinointiosaston uusin vahvistus on aiemmin vaatealalta ja alusasuliike Gracesta tuttu Irmeli Sundström. Irmelin monipuolinen työkuva pitää sisällään muun muassa SKT:n eri markkinointi- ja mainosmateriaalien työstöä niin omien myyntiedustajien tueksi, kuin jälleenmyyntiasiakkaille. Hän arvostaa työnsä vaihtelevuutta ja tuntee kampaamoalan uudeksi ja kiehtovaksi työskenneltyään vaatteiden parissa jo kymmenen vuoden ajan.

Ilmoitettu 23.3.2009

 
Hanna Penttilä

Hanna Penttilä, SKT-GROUP Oy

Hanna Penttilä aloitti markkinoinnissa lokakuussa 2008. Pääosin Hannan työ koostuu markkinointi-, tapahtuma-, koulutus-, myynti- ja asiakasmateriaaleiden valmistuksesta. Hanna osallistuu myös Shop In Salon -lehden tekoon.

Pohjanmaalta kotoisin oleva Hanna on koulutukseltaan Mediatekniikan Insinööri (AMK) ja ennen SKT:lle siirtymistä hän työskenteli neljä vuotta ison tavaratalon mainostoimistossa vastaten muun muassa asiakaslehden taitosta ja myymälämateriaaleista. Mainonta- ja lehtimaailma ovat siis Hannalle tuttuja ennestään, mutta kampaamoalalta kokemusta löytyi ennen SKT:tä vain kampaamon tuolissa istumisesta.

Ilmoitettu 23.3.2009

 
Miikka Liimatainen

Miikka Liimatainen, SKT-GROUP Oy

Helmikuun puolivälissä uutena Keski-Suomen aluemyyntipäällikkönä aloitti jyväskyläläinen Miikka Liimatainen. 31-vuotias Miikka siirtyi mediamaailmasta NRJ:ltä pienen Balkanille suuntautuneen rauhanturvaamisreissun jälkeen ja aloitti kentällä maaliskuun alusta.

Ilmoitettu 23.3.2009

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 24.4.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2