Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Risto Heinänen

Risto Heinänen, KPMG Oy Ab

OTK Risto Heinänen on nimitetty KPMG Oy Ab:n Tampereen osaamiskeskuksen vetäjäksi ja KPMG:n Middle Market –toimialaryhmän johtoryhmän jäseneksi. KPMG:n Tampereen toimiston nykyinen vetäjä Ole Westerback jatkaa osaamiskeskuksessa asiakasvastuullisen KHT-tilintarkastajan tehtävissä.

Ilmoitettu 7.5.2009

 
Erja Rautanen

Erja Rautanen, Finanssivalvonta

Finanssivalvonnan johtokunta on nimittänyt Menettelytapavalvonnan osastopäällikön tehtävään viideksi vuodeksi 1.6. alkaen OTK Erja Rautasen. Hän on aikaisemmin toiminut Vakuutusvalvontaviraston menettelytapavalvonnan johtajana.

Ilmoitettu 6.5.2009

 
Jukka Vesala

Jukka Vesala, Finanssivalvonta

Finanssivalvonnan johtokunta on nimittänyt Riskienvalvonnan osastopäällikön tehtävään viideksi vuodeksi 1.6. alkaen KTT Jukka Vesalan. Hän on aikaisemmin toiminut Rahoitustarkastuksen vakavaraisuusvalvontaosaston osastopäällikkönä.

Ilmoitettu 6.5.2009

 
Jarmo Parkkonen

Jarmo Parkkonen, Finanssivalvonta

Finanssivalvonnan johtokunta on nimittänyt Markkinavalvonnan osastopäällikön tehtävään viideksi vuodeksi 1.6. alkaen OTK, KTM Jarmo Parkkosen. Hän on aikaisemmin toiminut Rahoitustarkastuksen markkinavalvontaosaston osastopäällikkönä.

Ilmoitettu 6.5.2009

 
Leena Kallasvuo

Leena Kallasvuo, Finanssivalvonta

Finanssivalvonnan johtokunta on nimittänyt Instituutiovalvonnan osastopäällikön tehtävään viideksi vuodeksi 1.6. alkaen KTM Leena Kallasvuon. Hän on aikaisemmin toiminut Rahoitustarkastuksen luottoriskit -toimiston toimistopäällikkönä.

Ilmoitettu 6.5.2009

 
Kim Illman

Kim Illman, Pro Active Oy Ab

Kim Illman on nimitetty Pro Active Oy Ab:n myyntipäälliköksi 4.5.2009 alkaen. Kim vastaa yrityksen myynnistä ja sen kehittämisestä pohjoismaissa. Lisäksi hän osallistuu konsultointi- sekä valmennustehtäviin. Kim on opiskellut kasvatustiedettä, aikuiskasvatustiedettä, työpsykologiaa ja johtamista. Myyntikokemusta hänellä on kulutustavara- sekä elektroniikka-alalta.

Ilmoitettu 6.5.2009

 
Jenni Kukka

Jenni Kukka, Kaleva Kustannus Oy

KTM Jenni Kukka on nimitetty sähköisen liiketoiminnan myyntipäälliköksi 1.4. alkaen. Hän on aiemmin työskennellyt MSD Finland Oy:ssä.

Ilmoitettu 6.5.2009

 
Juha Väyrynen

Juha Väyrynen, Kaleva Kustannus Oy

YTM Juha Väyrynen on nimitetty sähköisen liiketoiminnan johtajaksi 1.4. alkaen. Hän on aiemmin toiminut CCC-konsernin johtoryhmän jäsenenä sekä varatoimitusjohtajana vastaten julkishallinnon liiketoimintayksiköstä ja konsernin markkinoinnista.

Ilmoitettu 6.5.2009

 
Tero Kallio

Tero Kallio, Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto

FM Tero Kallio (34) on nimitetty 20.7.2009 alkaen Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton toimitusjohtajaksi. Lisäksi hän toimii Elintarviketeollisuusliiton johtajana vastuualueenaan yhteiskuntasuhteet sekä Makeis- ja keksiteollisuusyhdistyksen asiamiestehtävät. Kallio siirtyy liittojen palvelukseen Eduskunnasta, Kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerin tehtävistä.

Ilmoitettu 6.5.2009

 
Olli-Matti Tervaniemi

Olli-Matti Tervaniemi, Metsähallitus

Metsähallituksen tuulivoimatiimin ympäristöasiantuntijaksi on valittu FM Olli-Matti Tervaniemi. Hän siirtyi Metsähallitukseen Pöyry Environment Oy:stä ja hänen vastuualueinaan ovat tuulivoiman hankekehityksen ympäristö- ja lupaprosessit.

Ilmoitettu 6.5.2009

 

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 24.4.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2