Kirjaudu ▼
 

Nimitykset

Mikko Sinisalo, Consti Talotekniikka Oy

Mikko Sinisalo on nimitetty projektipäälliköksi.

Ilmoitettu 22.4.2014

 

Juho Koivusalo, Consti Talotekniikka Oy

Juho Koivusalo on nimitetty työnjohtajaksi.

Ilmoitettu 22.4.2014

 
Kristina Sarivaara

Kristina Sarivaara, Mainostoimisto Double Oy

Kristina Sarivaara on nimitetty luovaksi johtajaksi. Kristina on työskennellyt aiemmin mm. Kolmostelevisiossa ja MTV3:lla. Hän jatkaa myös työskentelyä graafisen suunnittelun toimisto Rohkeassa Ruusussa.

Ilmoitettu 22.4.2014

 
Taina Luoto

Taina Luoto, Mainostoimisto Double Oy

Taina Luoto on nimitetty toimitusjohtajaksi. Ennen Mainostoimisto Doublea Taina on työskennellyt markkinointi- ja viestintätehtävissä mm. Itellassa, Konecranesilla ja Cargotecilla.

Ilmoitettu 22.4.2014

 
Sanna Helsto

Sanna Helsto, Suomen Sähkötuonti Oy

KTM Sanna Helsto on nimitetty Suomen Sähkötuonti Oy:n kauneus- ja hyvinvointituotteiden myyntipäälliköksi. Tuotemerkeistä hänen vastuulleen kuuluvat muun muassa Braun-terveystuotteet, Rio Beauty, Schollin sähköiset hyvinvointilaitteet, Vicks-hyvinvointituotteet, Vidal Sassoon -hiustenmuotoilulaitteet ja Sqoom. Hän on toiminut aiemmin KPSS Finland Oy:n markkinointipäällikkönä, Circus Oy:n projektipäällikkönä sekä Fazer Leipomot Oy:n tuotepäällikkönä.

Ilmoitettu 22.4.2014

 
Hanne Rasila

Hanne Rasila, Perjantai Markkinointiviestintä Oy

Hanne Rasila on nimitetty Tampereen toimistoon asiakkuuspäälliköksi 3.3.2014 alkaen. Aiemmin Rasila toimi yrittäjänä videoviestintätoimisto Visual Worksissa, jossa näkemystä ja kokemusta markkinoinnista sekä viestinnästä loi työ videoviestinnän aallonharjalla.

Ilmoitettu 17.4.2014

 
Anu Vuorela

Anu Vuorela, Perjantai Markkinointiviestintä Oy

Anu Vuorela on nimitetty Perjantain Turun toimistoon asiakkuuspäälliköksi 3.3.2014 alkaen. Taustallaan Vuorelalla on 15 vuoden kokemus markkinointiviestinnän projektinjohtotehtävistä Mainoskentästä ja Adsekista.

Ilmoitettu 17.4.2014

 
Sari Palo

Sari Palo, Perjantai Markkinointiviestintä Oy

Sari Palo on nimitetty Turun toimistoon projektikoordinaattoriksi 3.2.2014 alkaen. Palo on aiemmin työskennellyt myynnin ja markkinoinnin koordinoinnin sekä taloushallinnon parissa.

Ilmoitettu 17.4.2014

 
Anna Hillgrén

Anna Hillgrén, Perjantai Markkinointiviestintä Oy

Anna Hillgrén on nimitetty Turun toimistoon viestinnän asiantuntijaksi 3.2.2014 alkaen. Tehtävässään Hillgrén keskittyy yritysvastuuviestintään, jonka parissa hän on työskennellyt aiemmin Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa.

Ilmoitettu 17.4.2014

 
Henna Borisoff

Henna Borisoff, Perjantai Markkinointiviestintä Oy

Henna Borisoff on nimitetty Turun toimistoon viestinnän asiantuntijaksi 2.1.2014 alkaen. Aiemmin Borisoff on työskennellyt kansainvälisen viestinnän parissa Turun yliopiston viestintäyksikössä ja Pharmatest Services Oy:ssä.

Ilmoitettu 17.4.2014

 
Sivut:1 2 3 4 5 6 ... 3113 EdellinenSeuraava

Taloussanomat julkaisee vain sähköisesti toimitetun aineiston. Nimitysuutiset julkaistaan saapumijärjestyksessä. Aineistoon liittyvät tiedustelut: (09) 122 4143.

(Esim. 23.4.2014)
Hakuohjeet

Hakuohjeet

Haku hakee Taloussanomien julkaisemista nimistysuutisista.

Hakusanojen lisäksi voit rajata näytettävät nimitysuutiset päivämäärän perusteella.

Hakusanat:

  • Välilyönnit hakusanojen välillä tulkitaan JA-sanaksi: sana1 sana2 = sana1 JA sana2