Kirjaudu ▼
 

HK Ruokatalo antaa pakkolomaa 60:lle

Lehtikuva
HK Ruokatalo antaa pakkolomaa 60:lle
Elintarvikeyhtiö HK Ruokatalo aikoo lomauttaa noin 60 toimihenkilöä. Lomautusten kesto on yhtiön mukaan enintään 90 päivää.
5.9.2011 14:50
Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

HK Ruokatalo perustelee aloitettavia yt-neuvotteluja toiminnan tehostamisella ja kulujen karsimisella.

Yhtiössä on päädytty lomautuksiin, jotta mahdollinen työmäärän pysyvä väheneminen pystyttäisiin arvioimaan huolella.

HK Ruokatalo työllistää yhteensä noin 350 toimihenkilöä ja ylempää toimihenkilöä.

Taloustiedot

∇ Mainos ∇
5.9.2011 14:50
Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)
Copyright Creative Commons Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia-Epäkaupallinen -lisenssillä.

Kommentit (21)

Sivut: 1 2 3
EdellinenSeuraava

Anonyymi
"HK Ruokatalo antaa pakkolomaa 60:lle"

Blöö pannaan!
Rasvakaapeli 5.9.2011 14:57

Anonyymi
Lihaa säästämällä, laadusta tinkimällä.
:= 5.9.2011 14:59

Anonyymi
Testaavat (kiristävät) pystytäänkö hommat hoitamaan vähemmällä väellä. Jos pystytään lomautusporukka ulos ja jos ei niin uudet 60 henkilöä pakkolomalle. Hakevat nöyrimmät ja kuuliaisimmat työntekijät.
synkistelijä 5.9.2011 15:00

Anonyymi
taitaa olla suurin syy ei tuotteet käy kaupaksi
teuras jätteet vähissä ostajat laatu tietoisimpia
Nimetön 5.9.2011 15:00

Anonyymi
lunta tupaan vaan kortistoon mahtuu
makkaramiehelle aina käyttöä
Nimetön 5.9.2011 15:02

Anonyymi
Eikö mene edes "ruoka" kaupaksi enää? (On pakko laittaa tuo sana lainausmerkkeihin, koska niin ala-arvoista mössöä yrittävät meille syöttää.)

Esim. HK:n sinisestäkin on saatu pois se viimeinenkin, vähäinen ruoan maku. Sääli, sillä onhan kysymyksessä kuitenkin suomalainen "perinneruoka" ja jouduinkin lopettamaan sen syömisen ja nyt ruoan laitto on tosi vaikeata. Ennen ei tarvinnut miettiä muuta kuin valmistustapa eli syönkö tänään keitettynä vai paistettuna ja suunnitella syönkö ensi viikolla 4 krt paistettuna ja 3 kertaa keitettynä vaiko toisin päin...
Mitäs tänään syötäis 5.9.2011 15:10

Anonyymi
onko tämä sitä työvoima pulaa voisko ihalainen kommentoida
Nimetön 5.9.2011 15:14

Anonyymi
nykyään on työpaikoiilakin vasikoita jotain kuullaan pomonpuheille heti yritetään turvata oma työpaikka kun oikein lipoo
Nimetön 5.9.2011 15:17

Anonyymi
Paha ruoka saa palkkansa, josko saataisiin vihdoin sitä lähiruokaa!
Teollisuusmössölaito 5.9.2011 15:34

Anonyymi
Tämä indikoi tulosvaroitusta
Nimetön 5.9.2011 16:01
Sivut: 1 2 3
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Asiakastieto

Yhteistyössä