Kirjaudu ▼
 

HS: Omakotitaloja kohoaa taas – pieni käy kaupaksi

Sami Kilpiö
HS: Omakotitaloja kohoaa taas – pieni käy kaupaksi
Helsingin Sanomien mukaan pientaloteollisuuden toimittamien valmistalopakettien määrä on kääntynyt nousuun.
25.1.2016 07:49
Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Omakotitalojen rakentamisessa näkyy valoa, kertoo Helsingin Sanomat. Lehden mukaan pientaloteollisuuden toimittamien valmistalopakettien määrä on kääntynyt nousuun.

Kastelli-talojen pääkaupunkiseudun työpäällikön Tero Silvennoisen mukaan suunta kääntyi parempaan jo viime vuoden puolella. Kastellin valmistaloja nousee keväällä pääkaupunkiseudulle aiempaa enemmän.

Omakotitalojen rakentaminen ja valmistatalopakettien myynti on vähentynyt roimasti kymmenessä vuodessa, Helsingin Sanomat kertoo.

Kastelli-talot Oy
Taloustiedot
Y-tunnus 0745637-7
Kotipaikka Oulu
Yhtiömuoto OY
TOL-luokka
Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen
Kaikki yrityksen taloustiedot

Taloustilanne on vaikuttanut siihen, että pienemmät talomallit tekevät kauppansa. Kastellilla on miniomakotitalo, joka on vain 49 neliön kokoinen.

∇ Mainos ∇
25.1.2016 07:49
Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kommentit (46)

Sivut: 1 2 3 4 5
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Ja talotehtaita menee kiinni....
Anonyymi: velkaneuvoja 25.1.2016 8:03

Anonyymi
Pienet "mummonmökit" erottavat meidät selkeästi keskieurooppalaisista, joilla on varaa asua tilavissa omakotitaloissa. Saksan esikaupungeissa ajellessa voi vain ihastella. Meillä kansa on taipunut asteettain kasvaneeseen ryöstöverotukseensa kuin sammakko kuumentuvassa keittokattilassa. Yksityistalouksien köyhyyden seuraus pienet omakotitalot onkin käännetty hyveeksi, jonka vihreä ideologia siunaa. Kotitalouksien varallisuusvertailuissa jopa kreikkalaiset ovat varakkaampia.
Anonyymi: VerotVieUnelmat 25.1.2016 8:06

Rekisteröitynyt käyttäjä
49 neliön omakotitalo, en kyllä käsitä kuka tuollaisen haluaa. Normaali kahden auton autotallikin on pelkästään jo 60 neliötä....
Rekisteröitynyt käyttäjä: antijytky 25.1.2016 8:08

Anonyymi
Hallitus takaa sen että asumisen kulut sen kuin kasvavat! Nostetaan kiinteistö- energiaveroja! Lisäksi nousee kiinteistön huolto- ja isännöintikulut! Asumisen hinnasta puolet veroja asumismuodosta riippumatta! Maaseudun asunnot menettävät arvonsa, kun väki pakkautuu kaupunkeihin naapurin ikkuna naapurin ikkunassa kiinni! Lisäksi vielä nämä maahantunkeutujat haluavat pääkaupunkiseudulle loisimaan maalaisten kanssa! Onneksi ay-liike kuittaa näistä verottomia osinkoja, joten voivat rakennella palatsejaan itselleen parhaille pelipaikoille!
Anonyymi: sdpSYÖpöydässäsi 25.1.2016 8:12

Anonyymi
Vastakohta jota et suomeen saa linkistä toll brothers.com/colorado joten tyydy kanankoppiin.
Suomalaiset, paluu juurilleen on alkanut.
Anonyymi: kupla_uuno_parka 25.1.2016 8:15

Anonyymi
Lapsiperheitten menot ovat kasvaneet viimeisen 10 v aikana niin pahasti, ettei isoihin kämppiin ole paluuta. Virallinen inflaatio on muka muutaman prosentin, mutta todellisuudessa esim. ruoka viidessä vuodessa 18 %. Vaatteet, kiinteistöverot ym. huomaamattomat arkiset asiat paljon enemmän.
Anonyymi: perheellinen 25.1.2016 8:16

Anonyymi
Kaupungit voisivat taas kunnostautua ja olla myöntämättä lupia yli 20 neliön torpille. Ja niillekin pitäisi olla rakennusoikeutta vain muutamalle, koska liito-oravat ja Natura.
Anonyymi: Sipukka 25.1.2016 8:17

Anonyymi
Talot pohjoisessa tehdään pienemmiksi.
Lämmitys maksaa n0.06Kw/m2 keskimäärin.
Meillä sähkö on edullista mutta siirtohinnat ei.
Kulkeminenkin maksaa Bensa 45s/l veroineen 1,30.
Verot ja haittamaksut kylmettää suomen.
Anonyymi: Yrittäjät 25.1.2016 8:18

Anonyymi
Rakennusmääräykset noiden pullojen rakentamisessa ovat sitä luokkaa että uuden talon käyttöikä on noin 40v. Sitten sen saa purkaa pois kun korjaaminen on liian kallista. Vanhan harakanpesän käyttöikä taas bävoi olla hoidettuna 100v...
Anonyymi: koneellailmatvaihtuu 25.1.2016 8:50

Anonyymi
Kun suurin osa on yksineläjiä niin samanlaisissa neliöisssä asutaan kerrostaloissa. Ihan hyvä olis iso alue ja pienet tontit.
Anonyymi: markus50 25.1.2016 8:56
Sivut: 1 2 3 4 5
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
 
Asiakastieto

Yhteistyössä