Kirjaudu ▼
 

Kreikassa pian vaalit – paheneeko velkakriisi?

EPA
Kreikassa pian vaalit – paheneeko velkakriisi?
Euroopan keskuspankin (EKP) neuvoston jäsen Ewald Nowotny pelkää, että Kreikan tulevat vaalit lisäävät Euroopan velkakriisiin liittyviä huolia.
16.4.2012 10:13
Bloomberg-Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Itävallan keskuspankin pääjohtaja sanoi itävaltalaisen Vorarlberger Nachrichten -lehden haastattelussa näkevänsä riskejä politiikan kentällä.

– Vaalit [Kreikassa] pidetään toukokuun alussa, enkä ole varma, että syntyy enemmistöä, joka jatkaa nykyistä ohjelmaa, Nowotny sanoi.

Hänen mukaansa Italia ja Espanja ovat toteuttaneet uudistuksia ja niille pitää nyt antaa aikaa. Samaan aikaan tilanne on parantunut Portugalissa ja Irlannissa.

– Suurin riski on Kreikka.

Nowotny myös sanoi pitävänsä luottoluokitusyhtiö Moody'sin 110 eurooppalaista pankkia koskevaa luokitusarviointia mahdollisena rauhattomuutta aiheuttavana tekijänä Euroopassa.

∇ Mainos ∇
16.4.2012 10:13
Bloomberg-Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)
Ihmiset Ewald Nowotny

Kommentit (32)

Sivut: 1 2 3 4
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Kreikka ei tule selviämään. Vaalitulos ei tule tukemaan valittua säästöohjelmaa, vaan jo totuttu muiden maiden antama tuki on paljon mukavampaa. Näin se menee.
Anonyymi: Origo 16.4.2012 10:17

Anonyymi
Kumpa tietäisitte.
Anonyymi: hair kut 16.4.2012 10:17

Anonyymi
Kukaan ei pysty elämään sellaisessa ahdingossa mihin Kreikkan kansalainen on joutunut kaikken lisäksi ilman syytä.Uskon että Kreikka tekee samat kuvioit kuin Islanti jättää kaikken yksityis sijoittajan vastuulle mikä olisikin ainut ulospääsy heille tästä ahdingosta tai sitten syttyy jo sotia sisällis tai muita ongelmia.Se on päivänselvää että Kreikka ei selviä näillä ehdoilla ja ovelana kansana seuraava hallitus tulee kiertämään aikaisemmat sopimukset joka on vähintään kohtullista Kreikkan kansalaisia kohtaan.
Anonyymi: Saksa,Ranska ottakoo 16.4.2012 10:25

Anonyymi
Kreikassa on sama mitä äänestää. EU nuket on ehdokkaina.
Kun maa on holhoustilassa ei kansalta mitään kysytä.
Samat rosvot siellä valitaan jotka kansan pettivät.
Ihmeen hiljaista siellä on nyt?
Kansa on antanut periksi, eikä enää ilmeisesti välitä mistään mitään.
Tuo lama on Suomenkin ihmisiin jäänyt päälle. Vaikka käntty suusta revittäisiin kukaan ei ole kiinnostunut mistään ja kukaan ei mesoa missään.
Anonyymi: kreikan 20 vuoden sä 16.4.2012 10:25

Anonyymi
Heh. Ja Ranskassakin sosialisteille lienee tulossa rökälevoitto. Talouskriisi tekee Euroopasta sosialistisen. Taitaa kohta olla Venäjä se kaikkein oikeistolaisin Euroopan maa.
Anonyymi: Niin kääntyy histori 16.4.2012 10:26

Anonyymi
Uranus ja Pluto tulevat kesällä tarkkaan neliöön ja myös Mars paukuttaa. Se on niin vahva astrologinen kuvio, että se keikuttaa koko maapallon talousaluetta. Kesä 2012 on kartalla niin voimakas, että sellaista emme milloinkaan ennen ole kohdanneet.
Anonyymi: vanha sielu 16.4.2012 10:28

Anonyymi
Toivon sydämestäni, että uusi tuleva hallitus Kreikassa puhaltaa pelin poikki ja katkaisee EU-napanuoran. He ovat velkansa tehneet ja varat kuluttaneet. Tällaista yhteisvastuuta toisten maitten törttöilyistä ei EU-hegemoinnin mukaan pitänyt olla olemassakaan. Kreikan jääminen tähän ponzipeliin tarkoittaa lisää velanottoa muilta mailta ja heidän valtionvelkakirjojensa arvon romahtamista jätepaperiluokkaan. Toisaalta Wall Street pankkiirit eivät ole vielä saaneet Euroopalta kaikkea liikenevää, joten todennäköisesti kuulemme pensaspalon sammutusohjeita ja vastuunkantoa suomalaisista työpaikoista vielä vuosikausia.
Anonyymi: ari-matti 16.4.2012 10:30

Anonyymi
Kreikassa toteutuu demokratia, pankkiirien hirvitys #1

Mitä tehdään, olisiko Halla-Ahon satiireja noudetattava? :o :o
Anonyymi: Nimetön 16.4.2012 10:31

Anonyymi
Kreikka, Kreikka ja aina vaan Kreikka. Pitääkö meidän ylläpitää Kreikan velkarahalla nostettua elintasoa, koska näillä näkymin he eivät tällä talouspolitiikalla tule saamaan omia tuloja kasvuun vuosikymmeniin? Kreikka, Espanja ja Italia saavat ilman sotia sen mitä ennen nämä maat ottivat sotimalla muilta. Kun liittovaltio on muodostettu huomaamme olevamme entistä enemmän periferiaa velkoinemme.
Anonyymi: Kissanviikset 16.4.2012 10:31

Anonyymi
Tulemme näkemää farssin jossa sopivat ehdokkaat seulotaan useissa äänestyksissä ja varamies menettelyissä kuin itäblokissa. Demokratian kehto saa toimia demokrtian hautajaisina. Raha ratkaisee mitä on lupa äänestää.
Anonyymi: realisti 16.4.2012 10:31
Sivut: 1 2 3 4
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Asiakastieto

Yhteistyössä