Kirjaudu ▼
 

Onko luottamusmies mörkö maahanmuuttajalle?

Mikko Stig/Lehtikuva
Onko luottamusmies mörkö maahanmuuttajalle?
Maahanmuuttaja ei kovin helposti taivu työpaikkansa luottamusmiehen pakeille. Kun hän lopulta kohtaa luottamushenkilön, huolena ovat yleisimmin palkkaus ja kielivaikeudet.
22.5.2009 18:30
Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Vain joka kymmenes luottamushenkilö on tekemisissä viikoittain maahanmuuttajien kanssa.

Asiasta kertoo Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL) selvitys, johon vastasi 1 168 luottamusmiestä ja työsuojeluvaltuutettua.

JHL:n selvityksen mukaan maahanmuuttajat kääntyvät luottamushenkilön puoleen yleisimmin työehto- ja ammattiliittoasioiden vuoksi. 

Useimmin maahanmuuttajien kanssa asioita ratkovat pääkaupunkiseudun ja Varsinais-Suomen luottamusmiehet. Melkein puolet JHL:n kyselyyn vastanneista luottamusmiehistä ei kohtaa maahanmuuttajia koskaan.

∇ Mainos ∇
22.5.2009 18:30
Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kommentit (19)

Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Möröt ovat pelottavia
Anonyymi: Asioita seurannut 22.5.2009 18:40

Anonyymi
Voisikohan siihen, ettei luottamusmiehet maahanmuuttajia (ja ilmeisesti tähän ei käy Kiinalainen tai Eurooppalainen vaan pitää olla ihan tietystä maanosasta) tapaa olla se, ettei näihin maahanmuuttajiin muutkaan työpaikoilla muutenkaan tapaa (poislukien tukityöllistetyt).
Anonyymi: karro 22.5.2009 18:40

Anonyymi
Kenelle luottaja puhuu "omille" vai muille.
Onko Suomessa maahan muuttajia? Taitaa suurin osa olla pois muuttajia 1965- (1940).
Anonyymi: Nimetön 22.5.2009 18:46

Anonyymi
Vain joka kymmenes luottamushenkilö on tekemisissä viikoittain maahanmuuttajien kanssa.


Miten niin "vain joka kymmenes"? Eikös tuossa ole jopa melkoista yliedustusta? Ottaen siis huomioon maahanmuuttajien lukumäärän suomalaisilla työpaikoilla.

Noista aineksista ei siis saa mitenkään kokoon kukkahattutäti-viherhihhuli-henkistä nyyhkytarinaa siitä, kuinka pääluottamusmiehet muka syrjisivät maahanmuuttajia.
Anonyymi: Asioita seurannut 22.5.2009 19:33

Anonyymi
Vain joka kymmenes luottamushenkilö on tekemisissä viikoittain m-muuttajien kanssa.


Miten niin "vain joka kymmenes"? Eikös tuossa ole jopa melkoista yliedustusta? Ottaen siis huomioon m-muuttajien lukumäärän suomalaisilla työpaikoilla.

Noista aineksista ei siis saa mitenkään kokoon kukkahattutäti-viherhihhuli-henkistä nyyhkytarinaa siitä, kuinka pääluottamusmiehet muka syrjisivät m-muuttajia.
Anonyymi: Asioita seurannut 22.5.2009 19:35

Anonyymi
Mitä kielivaikeuksia Työkkäri Oyj:n pizzerioissa on ...kaik puhua ? sma keel.
.

Lissabonin 'sopimuksen' jälkeiseen EU vallankumousvaiheeseen kuuluu myöskin 20 miljoonan pohjoisafrikkalaisen tuonti Eurooppaan. Katso Wise Up Journal, video Yht. 1h 22min
w w w wiseupjournal.com/?p=173

Mitä "työtä" nämä tulisivat tekemään?
Ainoa työ jonka nuo hallitsevat, on Sharia lain eteenpäinvienti. Katso mitä se lopulta merkitsee:
w w w youtube.com/watch?v=wRnP-XzB_U0
w w w israelnationalnews.com/News/News.aspx/125728
rawa.org/gallery.html

Kenelle tuosta voisi olla taloudellista hyötyä?
Sitä tulee katsoa tuon em. lain näkökulmasta. Sieltä löytyy saudiöljyrahojen loiske...

Saudiöljyn loiske tulee asettaa julkiseen läpivalaisuun ja valtakunnanoikeuden eteen.
Kaikkien epäiltyjen tilit tulee julkistaa... Epäiltynä tässä öljyloiskeessa ovat ainakin perustuslakirikoksen tehnyt eduskunta, tulevat nyt houkutuslintuna toimivat MEPit, ÐÐR-Halooo, mahtisaari, matti, jyrki jnejne

---------------------------------

.

EU Lissabonin 'Sopimuksen' jälkeinen EU:

Itse sopimusteksti on 300 sivuinen dokumentti täynnä viitteitä. Se ei ole luettavissa, eikä kukaan ole sitä lukenut läpi. Viitteet osoittavat EU historian aikana tehtyihin lakeihin, sopimuksiin ja oikeuden ennakkopäätöksiin; kukaan ei tarkkaan tiedä mihin. Yhtenäistä dokumenttia viitteineen ei ole missään; ministerit ovat erikseen kieltäneet se julkaisun missään EU-alueella ennen sen voimaanastumista.

EU valtioiden pääministerit ovat periaatteessa hyväksyneet sopimuksen (näkemättä). Se on hyväksytetty jäsenvaltioden eduskunnissa (lahjottuna, näkemättä), Irlantia lukuunottamatta. Tämä sopimus lopullisesti hyväksytään kesällä (?) ministerien allekirjoituksella. Kansalaisten tulee huomioida että hyväksyntäprosessi alusta loppuun on Perustuslakirikos.

Sopimus syrjäyttää jäsenvaltioiden Perustuslait. Sen mukaan myöhemmin tehtaillut lait tulevat pyyhkimään nykyisen lainsäädännön joka jäsenvaltiossa. Jäsenvaltiot lakkautetaan, niiden nykyisiä pääministeri edustajia ei enää tarvita. Uskonnonvapaus poistuu.

Johtoelin muuttuun noin kymmenjäseniseksi (salainen), se valitsee itse itsensä... Se ei ole vastuussa kenellekään. Se valitsee presidentin. Sen alaisuudessa toimii sen valitsema komissio sekä sen valitsemat 300 työryhmää joiden funktio ja koostumus, vastuut pidetään salaisena. Komission valitsemana ja sen alla toimii 3000 lakeja valmistelevaa työryhmää, koostumus pidetään salaisena.

Alimmaisena toimii nk parlamentti vaikka sillä ei ole parlamentaarista valtaa. Se koostuu MEPeistä joiden tehtävä on hyväksyä Johtoelimien, Komission ja/tai työryhmiltä putoilevat lait. Sillä ei ole/ei saa olla tietoa 3000 lakeja yms valmistelevasta valiokunnasta, henkilöistä, käsitellyistä asioista. Parlamentti ei voi/ei saa esittää lakeja. Yksikään lainvalmistelu ei tule sen käsittelyyn.

Tulossa on täydellinen demokratian maahan polkeva, itse itsensä valtaan valitseva peruuttamaton, vailla vastuuta oleva anarkia. Nk. 'parlamentti' vaalehin valittavat MEP-seireenit laulavat tänään kauniita vaalilaulujaan odottaen sinunkin tukeasi tälle kohta kukkaan puhkeavalle sortokoneistolle. Kun koneisto on käynnistynyt, sitä ei pysäytä enää mikään.

Tähän asti seireenit ovat visertäneet että "ainahan Suomi voi erota". Kun kansallisvaltiot, sanan-yksilönvapaus on purettu, Suomen Lippu kielletty, kaikki maanviljelys, varmuusvarasto yms puolustuskyvyn avainmekanismit purettu, olemme EU:n periferiassa mitätön susiVEROreservaati ilman mitään vaikutusmahdollisuutta. Tästä pakkoavioliitosta Suomineito ei enää eroa - Suomi käsite kavalletaan pois jopa lasten oppikirjoista...

Helmikuussa tämän lehden artikkelissa "Joensuun yliopiston tutkijan" sanoin: "Omistaminen on edistyksen este". Tämä este poistetaan verottamalla omaisuutesi valtiolle.

Alkaa pimeä loputon yö, NKVD EUjoukot alkavat toteuttaa EU 'edistystä'. Meillä tämän vallankaappauksen tuomiin mellakoihin on jo varauduttu eri tahoilla - mm 'integroimalla' poliispiireistä hankalat tyypit km tehtaalle, maankattavalla aukottomalla kameravalvonnalla, internetin sulkemisella jne jne.

Historia toistuu: tutki mitä Koputus ovelle merkitsi EU:n synnyinseuduilla 40-luvulla, tai mikä oli itärajan takaisten Siperianjunien 'rahti' 1918-1970 ...

.
KANSAKUNTIEN TUHO - EU VALLANKAAPPAUS & Lissabonin "sopimus"
(END OF NATIONS - EU Takeover & the Lisbon Treaty (Film)
Wise Up Journal, 06.03.2008, video Yht. 1h 22min
w w w wiseupjournal.com/?p=173

.

Videolla haastatellaan mm.:

Jens Peter Bonde MEP Tanska
Kathy Sinnott, MEP, Irlanti
Anthony Coughlan, National Platform EU R&I Sec.
Bertie Aherm, Irlannin Pääministeri
Anonyymi: Nimetön 22.5.2009 19:50

Anonyymi
Onko tämä nyt niin harvinaista ? Olen ihan tavallinen Suomalainen IT- alalla enkä tiedä edes luottamusmiehen nimeä. Olen työskennellyt yli 10- vuoden aikana useammassa yrityksessä, enkä ole koskaan ollut missään tekemisissä luottamusmiehen kanssa.
Anonyymi: Mörkö 22.5.2009 20:29

Anonyymi
Täällä nyt taas sotketaan maahanmuuttajat ja turvapaikan hakijat keskenään.

Mutta niin kai se menee, että että melkein kaikki suomalaisten ovat viisaita ja muista maista tulee tyhmiä sosiaalielättejä.
Anonyymi: Onni kuulua 5 miljoo 22.5.2009 20:58

Anonyymi
Kun koko yhteiskunta on hyvin rasistinen on turha yrittää puhua luottamushenkilöiden kanssa. Osaamme löytää uuden työpaikan tai toisen maan.
Anonyymi: kokemus puhuu 22.5.2009 20:59

Anonyymi
Eikö kokonaisuuden kannalta (myös tasa-arvon) kannalta olisi viimeinkin parasta lähettää nuo ongelmakimput sukuineen sinne, mistä tulivatkin?

Heidän tuottamansa hyöty suhteessa haittoihin on rajusti negatiivinen.
Anonyymi: Rullahuulet takaisin 22.5.2009 22:37
Sivut: 1 2
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti Yöaikaan lähetetyt kommentit päätyvät toimituksen tarkistettavaksi. Kommentit tarkistetaan ja hyväksytään seuraavan päivän aikana. Muina aikoina viestit ovat jälkimoderoinnissa.
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.

Taloussanomat - Uutiset

30.9. Venäjä heltyi tiukasta osinkovaatimuksesta
30.9. Taksi- ja bussikyydit samalla maksulla – keksintö leviää Suomen kaupunkeihin
30.9. Biotie poistui tänään Helsingin pörssistä
30.9. Huhu leviää: Deutsche Bankin osake ampaisi
30.9. Italian ongelmapankin roskalainoille löytyi ehkä ostajia
30.9. Kolumbialaiset äänestävät rauhasta – maa odottaa turisteja ja investointeja
30.9. S-ryhmä lähetti oudon laskun – "Kaikkien näkökulmasta hullua"
30.9. Digitoday Hyvästi Rosetta: Tässä luotaimen viimeinen kuva ennen törmäystä
30.9. CGI vähentää 215 työntekijää
30.9. Keskisuomalainen: Jatkamme ostokohteiden katselua, tase on vahva
30.9. Kulutusluottojen määrä kääntyi kasvuun
30.9. Arvio: Pörssi kärsii, jos USA:n presidentinvaalista tulee tiukka
30.9. Digitoday Suomen Microsoftin Windows-pomo vaihtuu
30.9. Pankkihermoilu jatkuu pörssissä
30.9. Turismi tukee Espanjaa – elokuu oli ennätyskuukausi
30.9. Digitoday Merikaapeli alkaa näkyä: Palvelinkeskusjätti avaa Suomeen solmukohdan
30.9. Deutsche Bankin pääjohtaja rauhoitteli henkilökuntaa: Huhut asiakaspaosta perusteettomia
30.9. Keskisuomalainen ostaa Mediatalo ESA:n
30.9. Deutsche Bankin osake syöksyi pohjalukemiin – myös Commerzbank selvässä laskussa
30.9. Päätös tuli: Componentan yrityssaneeraus käynnistyy
30.9. Lindholm MT:ssä: Varusteleka otti mallia Ikeasta
30.9. Digitoday IPhonen salaava viestisovellus: Totuus on hieman toinen
30.9. Sekä vienti että tuonti laskivat selvästi heinäkuussa
30.9. Vakuutusyhtiö pidättelee remonttireiskoja: pieni unohdus voi maksaa tonneja
30.9. Weidmann: Saksa ei kaipaa lisää budjettielvytystä
30.9. Yritysten rekisteröinnit Panamaan romahtaneet tietovuodon jälkeen
30.9. Ilta-Sanomat Lehti: Näin Trumpin firma kiersi Kuuban kauppasaartoa
30.9. Kolumni Joka neljäs olut samasta hanasta
30.9. Digitoday Ei hyvältä näytä: Pohjoismaisten firmojen verkot avoinna hyökkääjille
30.9. Digitoday "Huikea mahdollisuus kasvuun" - F-Secure lupaa kyberturvaa ja yritysostoja
Asiakastieto

Yhteistyössä