Sivuston esittely

Sivuston osiot

Taloussanomat jakautuu seitsemään osioon (uutiset, pörssi, teknologia, markkinointi, yrittäjä, oma talous ja ajatukset), jotka löytyvät sivun poikki kulkevasta mustasta palkista.

Uutisosastosta löytyvät kaikki Taloussanomien toimituksen tuottamat uutiset.

Teemakohtaiset pörssi-, It-viikko-, markkinointi-, yrittäjä- ja oma talous -osastot tarjoavat puolestaan uutisia erityisalueistaan.

Kolumnit ja muut näkökulmakirjoitukset löytyvät puolestaan osiosta ajatukset.

Sään voit tarkastaa niin paikkakuntakohtaisesti kuin kansainvälisesti. Sadetutkasta näet saderintamien etenemisen koko maassa.

Sivuston palvelut

Taloussanomien sivuilla on joukko hyödyllisiä palveluita, jotka ovat kaikkien käytössä maksutta. Ne löytyvät sivuston ylälaidassa sijaitsevien Lisät-, Palvelut- ja Osallistu-valikoiden kautta.

Lisät-valikon kautta pääsee käyttämään kalenteria, katsomaan videoita ja kuvasarjoja sekä tutkimaan protesteja, luottoluokituksia, nimitysuutisia ja uusia yrityksiä.

Palvelut-valikosta pääsee taas tilaamaan uutiskirjeitä ja rss-syötteitä, etsimään tietoja yrityksistä, hyödyntämään laskureita ja taloussanakirjaa.

Osallistu-valikosta löytyvät puolestaan seminaarit, keskustelupalsta, päivän kysymys sekä Sijoittajamestari- ja Palkkapelit.

Yhteydenotot

Taloussanomiin voi ottaa yhteyttä Yhteydenotot-valikon kautta. Sen kautta voi antaa juttuvinkin, ilmoittaa nimityksestä, antaa palautetta sekä virheilmoituksia.