Kirjaudu ▼
 
 
29.3.2012

HR Next Practice: Työnilolla tuloksiin

Jo neljännen kerran järjestettävä HR Next practice -seminaari tarjoaa etunojan henkilöstön kehittämiseen, tuoreita näkökulmia sekä verkottumista henkilöstöasioista vastaavien kesken.

Henkilöstöjohtamisen asema tärkeänä osana organisaation strategiaa korostuu entisestään vaihtelevassa taloustilanteessa. Taitavaan henkilöstöjohtamiseen sisältyy huolehtimista henkilöstön jaksamisesta, sitouttamisesta ja osaamisesta. Miten varmistaa, että liiketoimintalähtöiset osaamisen kehittämisen tavoitteet saavutetaan ja työnilo pidetään yllä paineiden kasvaessa?

Seminaarissa keskustelemme työhyvinvoinnin suunnitelmallisesta johtamisesta sekä positiivisten uusien tunnuslukujen merkityksestä. Kuulemme myös työyhteisön ja työntekijän omista keinoista työnilon saavuttamiseksi.

Seminaarin pääpuhuja FT, YTM Marja-Liisa Manka on työhyvinvoinnin ja ihmisten johtamisen professori Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulussa. Aiemmin hän on työskennellyt yrityksensä Docendum Oy:n toimitusjohtajana, Tampereen teknillisen yliopiston täydennyskoulutuskeskus Edutechin johtajana sekä Saarioinen Oy:n koulutuspäällikkönä. Hän on kirjoittanut useita kirjoja työhyvinvoinnista ja työyhteisön kehittämisestä, viimeisin teos Työniloa (2011).

Maksuton seminaari on tarkoitettu HR-päättäjille. Koska tilaa on rajoitetusti, pidätämme oikeuden jakaa osallistumispaikat ensisijaisesti seminaarin pääkohderyhmän edustajille.

Sanoma Pro Oy tuottaa ratkaisuja, sisältöjä ja työvälineitä elinikäiseen osaamisen kehittämiseen; varhaiskasvatuksesta työelämään, esikoululaisesta talousjohtajaan. Sanoma Pro Oy:n liiketoiminta koostuu oppimateriaaleista, yrityskirjoista, näihin liittyvät sähköisistä sisällöistä ja koulutuksista sekä Oppi&ilo -tuoteperheen tietoja ja taitoja kehittävistä sisällöistä.Sanoma Pro Oy kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma Learning -liiketoimintaryhmään. Sanoma on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni. www.sanomapro.fi

Aika
29.3.2012 8:30-12:00
Paikka
Sanomatalon auditorio,
Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Ohjelma

08:30 Ilmoittautuminen ja aamiainen
09:00 Tervetuloa HR Next Practice-seminaariin
Liiketoimintalähtöinen osaamisstrategia
Liisa Lempinen, myyntijohtaja, Sanoma Pro Oy
PDFEsitysmateriaali (361,71 Kt)
09:20 Case Sanoma: Liiketoimintalähtöinen osaamisstrategia ja pitkäjänteinen kehittäminen
Tuula Jokipaltio, VP, Group HR Services, Sanoma Oyj
09:50 Työnilo – pääasia
- Inhimillinen pääoma menestystekijänä
- Työnilon taloudellinen merkitys ja työnantajan keinot työniloon

Marja-Liisa Manka, professori, Vuoden Yhteiskuntatieteilijä, Tampereen yliopisto Johtamiskorkeakoulu
PDFEsitysmateriaali (1,29 Mt)
10:30 Tauko, kahvia ja verkottumista
10:50 Työnilo – pää(n)asia
- Työyhteisön ja työntekijän omat keinot työniloon
Marja-Liisa Manka, Tampereen yliopisto Johtamiskorkeakoulu
12:00 Seminaari päättyy
Aika
29.3.2012 8:30-12:00
Paikka
Sanomatalon auditorio,
Töölönlahdenkatu 2, Helsinki