Kirjaudu ▼
 
 
10.4.2012

Raaka-aineet sijoitussalkussa

Pörssinoteeratut sijoitustuotteet on keräilynimi monille eri arvopapereille, jotka ostetaan pörssin kautta ja joiden arvonkehitys perustuu kohde-etuuksiin. Pörssinoteeratulla sijoitustuotteella voit ottaa osaa raaka-aineiden hintakehitykseen. Voit investoida eri kohde-etuuksiin kuten kultaan, hopeaan, öljyyn, kupariin, sokeriin, kahviin tai vehnään.

Pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla voit investoida vivulla tai ilman ja ansaita rahaa sekä markkinan noustessa että laskiessa. Sijoitustuotteen tyypistä riippuu, miten pörssinoteerattu sijoitustuote seuraa kohde-etuutta.

Pörssissä käydään kauppaa monenlaisilla sijoitustuotteilla, joilla kaikilla on omat toimintonsa ja riskitasonsa. Onkin tärkeä tietää, miten sijoitustuote käyttäytyy eri tilanteissa. Pörssinoteerattuja sijoitustuotteita ovat esimerkiksi warrantit, turbowarrantit, minifutuurit sekä sertifikaatit Bull ja Bear. Tuntiessasi vaihtoehdot voit sijoittajana itse päättää mikä tuote sopii sinulle parhaiten.

Tule seminaariin ja opi investoimaan raaka-aineisiin pörssissä!

Maksuton seminaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia lisää miten pörssinoteeratut sijoitustuotteet toimivat ja miten niillä käydään kauppaa.

Varmista paikkasi ilmoittautumalla nyt!

NDX, Nordic Derivatives Exchange, on osa ruotsalaisesta pörssistä Nordic Growth Market (NGM), jota ruotsin Finansinspektionen valvoo. NDX on johtava markkinapaikka pohjoismaissa noteeratuille sijoitustuotteille, ja pyrkimyksemme on olla edelläkävijä uusien tuotteiden sopeutumisessa yhteistyökumppaneidemme kanssa. Marraskuusta 2008 lähtien Nordic Growth Market on osa Boerse Stuttgart Groupia. www.ndx.se/fi/main.asp

NDX tarjoaa myös puolueettoman koulutussivuston, josta voit oppia lisää pörssinoteeratuista sijoitustuotteista. Lue lisää: www.ndxporssi.com/education

Aika
10.4.2012 17:15-19:15
Paikka
Pörssitalon Peilisali,
Fabianinkatu 14, Helsinki

Ohjelma

17:15 Ilmoittautuminen
17:30 NDX antaa sijoittajille enemmän mahdollisuuksia
Tanja Lignell, Listing Operation Officer, Nordic Derivatives Exchange
17:40 Opi investoimaan kultaan ja hopeaan minifutuureilla
Henri Laine, tuoteasiantuntija, Citifrist
18:10 Tauko ja kahvitarjoilu
18:30 Sijoitusvaihtoehtoja öljyyn
Johannes Ankelo, Suomen maajohtaja, Commerzbank
19:00 Kysymyksiä ja keskustelua
19:15 Seminaari päättyy
Aika
10.4.2012 17:15-19:15
Paikka
Pörssitalon Peilisali,
Fabianinkatu 14, Helsinki