Kirjaudu ▼
 
 
7.2.2012

Pörssinoteeratut sijoitustuotteet - maailma markkinapaikkana


Haluatko ottaa osaa eri kohde-etuuksien hintakehitykseen, kuten raaka-aineet, indeksit, valuutat tai osakkeet? Ehkä haluat mahdollisuuden spekuloida vipuvaikutuksella sekä markkinan noustessa että laskiessa?

Pörssinoteeratut sijoitustuotteet antavat sinulle tämän mahdollisuuden.

Pörssinoteeratut sijoitustuotteet on keräilynimi monille eri arvopapereille, jotka ostetaan pörssin kautta ja joiden arvonkehitys perustuu kohde-etuuksiin. Kohde-etuuksia ovat esimerkiksi kulta, öljy, vehnä, kupari, dollari, Saksan DAX30 indeksi tai Nokian osake.

Koska pörssissä käydään kauppaa kaikenlaisilla sijoitustuotteilla, joilla kaikilla on omat toimintonsa ja riskitasonsa, on tärkeä tietää, miten sijoitustuote käyttäytyy eri tilanteissa. Pörssinoteerattuja sijoitustuotteita ovat esimerkiksi warrantit, turbowarrantit, minifutuurit sekä sertifikaatit Bull ja Bear. Voit sijoittajana itse päättää mikä tuote sopii sinulle parhaiten.

Opi investoimaan raaka-aineisiin, indeksiin, valuuttoihin ja osakkeisiin markkinan noustessa sekä laskiessa!

Maksuton seminaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia lisää miten pörssinoteeratut sijoitustuotteet toimivat ja miten niillä käydään kauppaa.

Varmista paikkasi ilmoittautumalla nyt!

NDX, Nordic Derivatives Exchange, on osa ruotsalaisesta pörssistä Nordic Growth Market (NGM), jota ruotsin Finansinspektionen valvoo. NDX on johtava markkinapaikka pohjoismaissa noteeratuille sijoitustuotteille, ja pyrkimyksemme on olla edelläkävijä uusien tuotteiden sopeutumisessa yhteistyökumppaneidemme kanssa. Marraskuusta 2008 lähtien Nordic Growth Market on osa Boerse Stuttgart Groupia. www.ndx.se/fi/main.asp

NDX tarjoaa myös puolueettoman koulutussivuston, josta voit oppia lisää pörssinoteeratuista sijoitustuotteista. Lue lisää: www.ndxporssi.com/education

Aika
7.2.2012 17:00-19:45
Paikka
Pörssitalon Peilisali,
Fabianinkatu 14, Helsinki

Ohjelma

17:00 Ilmoittautuminen
17:30 NDX antaa sijoittajille enemmän mahdollisuuksia
Tanja Lignell, Listing Operations, Nordic Derivatives Exchange
17:45 Miten voit hyötyä turbowarranteista?
Henri Laine, tuoteasiantuntija , CitiFirst
18:10 Tauko ja kahvitarjoilu
18:35 Bull & Bear-sertifikaatit: maltillista vipua
Johannes Ankelo, Suomen maajohtaja, Commerzbank
19:00 MINI-futuurit. Vahvista tuottosi nousevissa ja laskevissa markkinoissa.
Mats Skön, Maajohtaja, SIP Nordic Finland
19:25 Kysymyksiä ja keskustelua
19:45 Seminaari päättyy
Aika
7.2.2012 17:00-19:45
Paikka
Pörssitalon Peilisali,
Fabianinkatu 14, Helsinki