Kirjaudu ▼
 

Taas uusi yhtiö pörssiin? Ekokem harkitsee listautumista

Martti Kainulainen
Taas uusi yhtiö pörssiin? Ekokem harkitsee listautumista
Helsingin pörssi saattaa saada uuden yhtiön ongelmajäteyhtiö Ekokemistä.
17.2.2016 09:24
Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Ongelmajäteyhtiö Ekokem ilmoittaa harkitsevansa mahdollisuutta listautua Helsingin pörssin päälistalle. Mahdollinen listautuminen voisi yhtiön mukaan toteutua aikaisintaan kuluvan vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

– Ekokem on nyt saavuttanut aseman Pohjoismaiden johtavien kiertotalousyhtiöiden joukossa, mikä luo hyvän perustan kasvun jatkamiselle. Tässä vaiheessa on luontevaa arvioida mahdollisuuksia yhtiön pääomarakenteen kehittämiseksi, sanoo Ekokemin hallituksen puheenjohtaja Juha Vanhainen tiedotteessa.

Ekokemin mukaan mahdollisen listautumisen tavoitteena olisi tukea yhtiön kasvustrategian menestyksekästä toteuttamista. Listautumisen kautta vahvistettaisiin yhtiön rahoitusasemaa ja hankittaisiin pääsy pääomamarkkinoille investointien rahoittamiseksi, parannettaisiin yhtiön tunnettuutta ja luotaisiin paremmat edellytykset osakkeen kaupankäynnille.

Ekokem Oyj
Taloustiedot
Y-tunnus 0350017-4
Kotipaikka Helsinki
Yhtiömuoto OYJ
TOL-luokka
Ongelmajätteen käsittely, loppusijoitus ja hävittäminen
Kaikki yrityksen taloustiedot

Ekokem tarjoaa asiakkailleen kierrätys-, hyötykäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostuksen ja ympäristörakentamisen palveluja.

∇ Mainos, artikkeli jatkuu alempana ∇ ∇ Artikkeli jatkuu ∇

Konsernin liikevaihto nousi vuonna 2014 yli 200 miljoonaan euroon. Ekokem työllistää noin 650 henkeä Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Ekokemin suurimmat osakkeenomistajat ovat Suomen valtio, Suomen Kuntaliitto, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut, jotka yhdessä omistavat noin 81 prosenttia yhtiön osakkeista. Loput Ekokemin osakkeista jakautuvat noin 400 omistajan kesken.

17.2.2016 09:24
Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)
Yritykset Ekokem Oyj

Kommentit (35)

Sivut: 1 2 3 4
EdellinenSeuraava

Anonyymi
Monopoli kartelli soikoon ja korruptio eur. laulaa.
Maan tavasta pitää kehittää kehtolaulu.
Anonyymi: korruptio_diktatuuri 17.2.2016 9:38

Anonyymi
Lassie tuulipuvut päälle ja pankkiiritoimiston eteen 600 metrin jono, nyt saa jätettä halvalla..etupihalla poltettu ilmaa vuosia, takapihalta paljastuu tuonnempana löytö.
Anonyymi: Löydöx 17.2.2016 9:41

Anonyymi
Seuraavaksi valtion velkapaperit valtavaa korvausta vastaan ekokemin uuneihin ja lämpötuotto karunan verkoissa pitkin suomaata, ja nyt saadaan sitten seuraavaksi vaarallisiin jätteisiin 900 kertainen korotus hintoihin ja heti eduskunta koolle ja katto että ei saa nostaa yli 400% seuraavaan 9 kk.....ja lopuksi valtio ostaa laitoksen kun polttamatonta tavaraa liikaa takapihalla....
Anonyymi: Luulox 17.2.2016 9:48

Anonyymi
Lassie tuulipuvut päälle ja pankkiiritoimiston eteen 600 metrin jono, nyt saa jätettä halvalla..etupihalla poltettu ilmaa vuosia, takapihalta paljastuu tuonnempana löytö.


Jätteet suomesta viedään vientinä sanaan ''kierrätys'' muihin eu maihin ja tuodaan puhdistettuna takaisin, se mikä ei muille roskisdyykkareille kelpaa se ripotellaan suomalaisten niskaan.
Anonyymi: vienti_tuonti 17.2.2016 9:52

Anonyymi
Uudet työntekijät pörssiyrityksille tuotu maahan, pari divisioonallista.
Hallituksen tilaama selvitys osoittaa, että järjestäytyneen rikollisuuden halu käyttää tur vapaikanhakijoita hyväkseen on turvallisuusuhka Suomessa
Myös yritykset ja järjestöt ovat kiinnostuneet uudesta sovelluksesta. Yksi työnantajista on Finlayson.

– Minun mielestäni yrityksillä on vastuu tämän yhteiskunnan kehittämisestä, niin myös meillä, myöntää Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila.

Hän viittaa Finlaysonin historiaan: jättiyritys sai aikanaan alkunsa James Finlaysonin – siis maahanmuuttajan – uurastuksesta.

– Lyhytkin harjoittelujakso meillä on erittäin vahva valttikortti.
Jos viikon tai parin mittainen harjoittelu on palkatonta, sekin on parempaa kokemusta kuin ei mitään, arvioi Kurttila.
Miten irakilainen sotilasrintamakarkuri ja skottitehtailija voidaan verrata toisiinsa ? Vastaus: Hurskaana miehenä Finlayson antoi töitä myös lapsille haluten auttaa orpoja ja turvattomia. Orpoja varten tehtaalle perustettiin oma lastenkoti.Bu-ha-haa !
Anonyymi: hourikaa_lisää_vaan 17.2.2016 9:58

Rekisteröitynyt käyttäjä
Kertoo aika karua kieltä Suomen taloustilanteesta ja yhteiskunnallisesta ilmapiiristä laajemminkin, että jo ONGELMAJÄTTEITÄ KERÄÄVÄ firmakin aikoo mennä pörssiin.

Jollei asian vakavuus ihan heti avaudu, kannattaa pysähtyä hetkeksi miettimään.

Tietysti joku kokoomuksen oikeaa laitaa edustava kovan linjan uusliberalisti ei näe asiassa mitään outoa. Sekin sopii taudinkuvaan.
Rekisteröitynyt käyttäjä: AsioitaSeurannut 17.2.2016 10:01

Anonyymi
Meillä Suomessa myydään monopoliyritykset halvalla pääomasijoittajille värikkäitä paperinpalasia vastaan.

Intiaanit saivat sentään tulilientä ja lasihelmiä vastineeksi metsästysmaistaan.
Anonyymi: suuri_kusetus 17.2.2016 10:15

Anonyymi
Jäsenmaksut saadaan pilviin ja kun sdp ja kokoomus hallituksessa myydään sijoitusyhtiölle firma ja ruvetaan itkemään kun kaikki maksut nousevat kymmenillä prosenteilla etenkin sdp harrastaa tätä toimintaa. Sodan aikana käytetään tällaisesta toiminnasta nimitystä, poltetunmaan taktiikka.
Anonyymi: Paskakuski 17.2.2016 10:16

Anonyymi
Mojovat hinnankorotukset tiedossa. Tietty valtiovalta vielä luokittelee uloshengitysilmankin ongelmajätteeksi ja lasku sen mukaan.
Anonyymi: spydäri 17.2.2016 10:19

Anonyymi
ja muutaman vuodne päästä se on täysin ulkomaalaisten omistama, ja siirtyy tuotto pois suomesta, hallitus on aina osanuut juuri nämä asiat säätä niin hyvin, että konkurssi Suomi kukoistaa jo.
Anonyymi: EiValoaIkkunassa 17.2.2016 10:19
Sivut: 1 2 3 4
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
 
Asiakastieto

Yhteistyössä