Kirjaudu ▼
 

Atria vähentää Venäjällä 300 työntekijää

Vesa Moilanen / Lehtikuva
Atria vähentää Venäjällä 300 työntekijää
Elintarvikeyhtiö Atria keskittää Venäjän lihavalmistetuotantoaan Moskovan ja Sinyavinon tehtaista uuteen Gorelovon tehtaaseen Pietarissa. Keskittämisestä seuraa noin 300 henkilön nettovähennys.
26.11.2010 08:31
Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kustannussäästön Atria arvioi olevan vuositasolla noin kuusi miljoonaa euroa. Säästöt toteutuvat täysimääräisenä vuoden 2012 toiselta neljännekseltä alkaen. Järjestely merkitsee 1,5 miljoonan euron kertaluonteista muutoskustannusta, joka kirjataan pääosin ensi vuoden aikana. Lisäksi Gorelovon tuotantolaitteisiin tarvitaan 1,2 miljoonan euron lisäinvestointi.

Moskovaan lihavalmistetehtaan yhteyteen jäävät logistiikkatoiminnot, lihan leikkaamo ja pizzan tuotanto. Pietarin alueella sijaitseva Sinyavinon tehdas keskittyy pääasiassa kestomakkaratuotantoon.

70 miljoonaa euroa maksanut Gorelovon tuotantolaitos ja logistiikkakeskus käynnistyivät tämän vuoden toukokuussa.

Taloustiedot

∇ Mainos ∇
26.11.2010 08:31
Taloussanomat
Lisää suosikkeihin

Henkilökohtaiselle suosikkilistalle tallentaminen vaatii kirjautumista.

KirjauduRekisteröidy
Lähetä kaverille
Tulosta (HTML)
Tallenna (PDF)

Kommentit (10)

Sivut: 1
EdellinenSeuraava

Anonyymi
"Moskovaan lihavalmistetehtaan yhteyteen jäävät logistiikkatoiminnot, lihan leikkaamo ja pizzan tuotanto."

Kelpaako venäläisille muka Atrian roiskeläppä-pizzat? :o
Anonyymi: En tiänny jotta noin 26.11.2010 8:36

Anonyymi
300 työntekijästä tehdään hyvää ja ravitsevaa sikanautaa
Anonyymi: sijottaja 26.11.2010 8:53

Anonyymi
pizzan tuotanto
Pizzan tuotanto? Minkä pizzan?
Anonyymi: Raakaa leipää tomaat 26.11.2010 8:55

Anonyymi
Einekset ovat Suomen vastaus Applelle. Suomen brandiin olisi tyoryhman pitanyt lisata kulinaristiset nautinnot, ja kaikki jo kaupasta valmiina, ei tarvita kalliita ravintoloita.
Anonyymi: Talonmies 26.11.2010 9:11

Anonyymi
"Moskovaan lihavalmistetehtaan yhteyteen jäävät logistiikkatoiminnot, lihan leikkaamo ja pizzan tuotanto."

Kelpaako venäläisille muka Atrian roiskeläppä-pizzat? :o


Erehdyin joskus ostamaan Atria-merkkisen kytkinlevyn, jota ei saanut kypsäksi edes säteilyttämällä. Pitsapohja oli tehty jostain ihmeen ikkunakitistä, joka pysyi vielä kuumentamisen jälkeen raakana. Pitsan päällä oleva täyte muistutti taas ihan koiran lattialle tekemää laattaa. Hyi YÄK !
Anonyymi: Saarioisen kytkinlev 26.11.2010 9:18

Anonyymi
"Erehdyin joskus ostamaan Atria-merkkisen kytkinlevyn, jota ei saanut kypsäksi edes säteilyttämällä. Pitsapohja oli tehty jostain ihmeen ikkunakitistä, joka pysyi vielä kuumentamisen jälkeen raakana. Pitsan päällä oleva täyte muistutti taas ihan koiran lattialle tekemää laattaa. Hyi YÄK !


Päivän paras, repesin täysin !
Anonyymi: märkää hiirenkarvaa= 26.11.2010 9:39

Anonyymi
Atrian uusin vientituote - YT-neuvottelut.
Anonyymi: Venäläinen kestomakk 26.11.2010 10:04

Anonyymi
Suomeen menee läpi kanan-nahka ja sian ihra mutta ei venäjällä, siellä on jokin taso ruuan suhteen.
Eikö nyt kuvasta aivopestyt kuinka suomi teitä kohtelee!!
Anonyymi: Illuusio suomi 26.11.2010 10:16

Anonyymi
Venäläisten omat tehtaat toimivat käsittämättömän suurilla henkilömäärillä. Jopa 10-kertaiset tuotantomääriin verrattuna kuin Suomessa. Toki joukkoon mahtuvat päiväkotien, kulttuuripalatsien yms. henkilökunnat.
Jos Atria aikoo saada jotain tehokkuutta noihin tehtaisiin, aina seurauksena on henkilöstövähennyksiä, vaikka tuotantomäärät kasvavat paljonkin.
Anonyymi: matkalla keskiajalta 26.11.2010 10:51

Anonyymi
Olisiko Atrian mietittävä, mitä eineksiin laitetaan kun suomalainen tyhmä kansa tajuaa vihdoinkin että,minkin rehukin on terveellisempää!
Anonyymi: Punainen liha 26.11.2010 21:44
Sivut: 1
EdellinenSeuraava
Ohjeet: Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Muista, että haastateltavilla, kanssakeskustelijoilla ja toimittajilla on oikeus omaan, eriävään mielipiteeseen. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Taloussanomat varaa oikeuden poistaa asiattomat viestit.
Lue koko keskusteluetiketti Yöaikaan lähetetyt kommentit päätyvät toimituksen tarkistettavaksi. Kommentit tarkistetaan ja hyväksytään seuraavan päivän aikana. Muina aikoina viestit ovat jälkimoderoinnissa.
Varaa oma nimimerkkisi Taloussanomien uutiskommentointiin rekisteröitymällä käyttäjäksi tai kirjaudu sisään.

Rekisteröityminen ja nimimerkin varaus eivät ole pakollisia.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Olet kirjautunut sisään, muttet ole vielä valinnut omaa, muille käyttäjille näkyvää nimimerkkiäsi. Varaa nimimerkki omaksesi kirjoittamalla se nimimerkki-kenttään.

Varauksen jälkeen muut eivät voi käyttää nimimerkkiäsi ja se näkyy automaattisesti kaikissa kirjoittamissasi viesteissä.

Huomioithan, ettei nimimerkkiä ei voi muuttaa jälkikäteen.

Nimimerkissä saa käyttää ainoastaan kirjaimia ja numeroita. Sen minimimitta on viisi merkkiä ja maksimi kaksikymmentä merkkiä.
Asiakastieto

Yhteistyössä